Οι πελάτες, οι φίλοι και η γειτονιά, στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και το Μάρκετ «Χάρης» είναι το καλλίτερο παράδειγμα.

Όταν η ίδια η μικρομεσαία επιχείρηση δίνει στους πελάτες, φίλους και γείτονες αυτό που ζητάνε όπως ποιότητα προϊόντων, καλές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση, τότε είναι λογικό ο κόσμος να προτιμά τα μαγαζιά της γειτονιάς και όχι τα απρόσωπα πολυκαταστήματα.

Καμία πολυεθνική, απρόσωπη, ανώνυμη μεγάλη εταιρεία δεν μπορεί να σπάσει αυτήν την αλυσίδα εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ των ιδιοκτητών του Μάρκετ «Χάρης» και των πελατών του.

Όταν η μικρομεσαία επιχείρηση στηρίζει τους πελάτες, φίλους και γείτονες με την ποιότητα, τις πολύ καλές τιμές και την εξυπηρέτηση τότε συμβαίνει αυτό που συμβαίνει με το μάρκετ Χάρης στην Δράμας 34.

Εμπιστευθείτε τις επιχειρήσεις της Ξάνθης και τα μαγαζιά της γειτονιάς μας. Κερδίζουμε όλοι.

Τα λεφτά μένουν στον τόπο μας και επιστρέφουν με δουλειά που δίνεται

σε Ξανθιώτες και παραγωγούς του νομού μας.

Είναι μία οικογενειακή επιχείρηση όπου εκτός από την προώθηση των τοπικών προϊόντων δίνει και μεροκάματο σε τρείς Ξανθιώτικες οικογένειες. Οι υπάλληλοι του super market Χάρης είναι Ξανθιώτες που στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε όλοι μας, η τοπική επιχείρηση με τα ποιοτικά της προϊόντα και τις λογικές τιμές στηρίζουν αυτούς που έχουν ανάγκη.

Είναι τιμή στην Ξάνθη που αυτές οι επιχειρήσεις στηρίζουν εργαζόμενους και αδύναμους συμπολίτες μας.

Η υπεύθυνη του καταστήματος κυρία Καρασακαλίδου Δέσποινα αναφέρει σχετικά για το Μάρκετ «Χάρης». Ένα μάρκετ, που ξεκίνησε στην οδό Δράμας από πολύ παλιά. Για να γίνει

αντιληπτό πότε ξεκίνησε, αρκεί να αναφέρουμε ότι η νύφη, η κ. Καρασακαλίδου Δέσποινα, πήρε την διαχείριση του σουπερ μάρκετ πριν από 18 χρόνια και ελπίζει ότι τα παιδιά της θα συνεχίσουν αυτήν την ιστορική οικογενειακή παράδοση.

Το μάρκετ Χάρης, πουλάει τα πάντα στον προσεγμένο του χώρο. Ψωμιά, τσιγάρα, τρόφιμα, χαρτικά – απορρυπαντικά και μαναβική.

Η ίδια η κυρία Δέσποινα αναφέρει ότι σε πολλά από τα είδη του σούπερ μάρκετ προτιμώνται τα ντόπια προϊόντα σε μία προσπάθεια αληληλοστήρηξης.

Η ίδια δηλώνει ικανοποιημένη για την στήριξη του κόσμου και τις προσπάθειες της οικογένειας να ικανοποιήσει τους πελάτες της. «Δεν είναι μόνο η γειτονιά που μας στηρίζει, αναφέρει η ίδια, λόγω της δυνατότητας που έχει ο πελάτης να παρκάρει μπροστά στο μάρκετ, έχουμε πολύ κόσμο από σχεδόν όλες τις γειτονιές της Ξάνθης».