ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Έχουμε ασχοληθεί και στο παρελθών με αυτό το θέμα που πλέον θυμίζει χιονοστιβάδα. Είναι μεγάλος ο αριθμός των αλλοδαπών που κυκλοφορούν, σύμφωνα με την Αστυνομία, στους δρόμους της Θράκης οδηγώντας χωρίς δίπλωμα με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των υπολοίπων νόμιμων οδηγών που κυκλοφορούν στους ίδιους δρόμους.

Οι παραπάνω αλλοδαποί οδηγούν χωρίς δίπλωμα και συνήθως κλεμμένα αυτοκίνητα για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένες ανάγκες μεταφοράς παράνομων αλλοδαπών λάθρα εισερχομένων στην Χώρα μας ή για να μεταφέρουν ναρκωτικά.

Ο λόγος που γίνεται αυτή η αναφορά είναι γιατί οι συγκεκριμένοι εγκληματίες αλλοδαποί είναι δύο φορές επικίνδυνοι.

Πρώτον για τι κατά 90% συμμετέχουν σε έγκλημα μεταφοράς παράνομων μεταναστών ή ναρκωτικών και δεύτερον λόγω της άγνοιας τους και της έλλειψης ικανότητας οδήγησης  είναι επικίνδυνοι για τους οδηγούς που μεταφέρουν τις οικογένειες τους.

Τέλος για να οδηγούν χωρίς δίπλωμα σύμφωνα πάντοτε με την αστυνομία έχουν ήδη διαπράξει και άλλο έγκλημα αυτό της κλοπής αυτοκινήτου.

Τελικό συμπέρασμα από την ανάγνωση των ανακοινώσεων της αστυνομίας αλλά και στην πράξη, οι αλλοδαποί οδηγοί οχημάτων χωρίς δίπλωμα είναι εγκληματίες και σε αυτές τις περιπτώσεις ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπισθούν από την Ελληνική δικαιοσύνη.

Άλλωστε ο Θρακιώτης φορολογούμενος δεν φταίει να πληρώνει, σε περίπτωση τροχαίου με εγκληματία αλλοδαπό ακόμη και με την ζωή του γιατί η πολιτεία λόγω ΣΥΡΙΖΑ, αδυνατεί να τον προστατεύσει.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Συνελήφθη την 2-6-2019 το μεσημέρι, στην παλαιά Εθνική  Οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, 45χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη την 2-6-2019 το βράδυ, στην Εθνική  Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, 26χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.