Μετά το πέρας των εκλογών στην δημοσιότητα βγήκαν τα ονόματα που θα απαρτίζουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της Ξάνθης από 1ή Σεπτεμβρίου 2019. Συνολικά τα μέλη είναι 42 και είναι από όλους τους συνδυασμούς.

Αναλυτικά από το συνδυασμό του Μανώλη Τσέπελη «Δύναμη για το Αύριο» : Λεβέντ Καρά Οσμάν, Ιπποκράτης Καμαρίδης, Σιαμπάν Μπαντάκ, Ιωάννης Ζερενίδης, Σουά Μπεκήρογλου, Ηλίας Ασκαρίδης, Ιωάννης Μπούτος, Απόστολος Ελευθεριάδης, Μανώλης Φανουράκης και Χρυσούλα Δημούδη.

Από το συνδυασμό του Χαράλαμπου  Δημαρχόπουλου ‘Δήμος Πρότυπο»:  Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, Στέφανος Ιγιαννίδης, Θωμάς Ηλιάδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Ταρενίδης, Φερντούν Χασάνογλου, Στέλιος Γουναρίδης, Τάσος Θεοδωρίδης, Ματθαίας Σαββίδης και η Ελισάβετ Παυλίδου.

Από το συνδυασμό του Σάββα Μελισσόπουλου «Ξάνθη για όλους»:  Σάββας Μελισσόπουλος , Παναγιώτης Σταυρακάρας, Τιμούρ Χουσείνογλου, Φάνης Παπαδάκης, Τζενάν Τσαρεκτσή, Ειρήνη Χαριτωνίδου και Γιώργος Καλογέρης.

Από το συνδυασμό το Γιάννη Παπαχρόνη «Αγάπη για τη Ξάνθη μας» : Γιάννης Παπαχρόνης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Δημοσθένης Γεωργιάδης, Μιχάλης Σπανίδης, Χαράλαμπος Διαφωνίδης και ο Αφεντούλης Τσακιρίδης.

Από το συνδυασμό «Πολίτες για τη Ξάνθη» : Γιώργος Χατζηθεοδώρου , Αριάνα Παπαϊωάννου και Νίκος Ανταμπούφης.

Από το συνδυασμού του Πασχάλη Λύρατζη «Νέα Ξάνθη»:Πασχάλης Λύρατζης , Σοφία Παπά και Κώστας Καφφετζής

Τέλος από το συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» θέση παίρνει μόνο ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας Βογιατζής