Νίκος Παρασχίδης. Μία όαση γνώσης στην καρδιά της Ξάνθης

 

Το βιβλιοχαρτοπωλείο του Νίκου Παρασχίδη έχει μακρά παράδοση στα βιβλία, χαρτικά και σχολικές τσάντες στην Ξάνθη.

Το βιβλιοπωλείο του Νίκου Παρασχίδη, τοποθετημένο στο καλλίτερο σημείο της πόλις, μπορεί και εξυπηρετεί όλες τις οικογένειες και επιχειρήσεις της Ξάνθης σε βιβλία, χαρτικά και αναλώσιμα.

Ο ίδιος ο Νίκος Παρασχίδης γνώστης του αντικειμένου και της αγοράς, πετυχαίνει πάντοτε τις καλλίτερες τιμές για τους πελάτες του.

Έχει την δυνατότητα να εξυπηρετήσει επιχειρήσεις και οργανισμούς σε χαρτικά και αναλώσιμα πάσης φύσης.

Τα δε σχολικά είδη σε άριστη ποιότητα και χαμηλές τιμές είναι στις προτεραιότητες του. Ο ίδιος πρεσβεύει ότι η μόρφωση πρέπει να κοστίζει όσο το δυνατόν λιγότερο στην οικογένεια και αυτός είναι ο λόγος που ήδη το βιβλιοχαρτοπωλείο του προετοιμάζεται από τώρα για την νέα σχολική περίοδο.

Θα πρέπει να τονισθεί ότι στο κατάστημά του υπάρχουν όλα εκείνα τα βοήθημα για τους μαθητές που παρακολουθούν την φροντιστηριακή στήριξη προκειμένου να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Όμως το βιβλιοπωλείο του Νίκου Παρασχίδη δεν αφήνει κανέναν να μην το επισκευτεί.

Η πλούσια γκάμα των βιβλίων που αφορά τους μαθητές της προσχολικής, σχολικής , γυμνασιακής και λυκειακής εκπαίδευσης σε άριστες τιμές και ποιότητα. Όσο για τους φίλους του βιβλίου ο Νίκος Παρασχίδης έχει φροντίσει και για αυτό.

Η πλούσια βιβλιοθήκη με χιλιάδες θέματα μπορούν να συντροφεύσουν και τον ποιο απαιτητικό αναγνώστη. Μάλιστα οι ειδικές συμφωνίες της επιχείρησης με εκδοτικούς οίκους έχουν σαν αποτέλεσμα οι τιμές να είναι προσιτές σε όλους τους αναγνώστες.

Ο ίδιος λέει ότι η γνώση και η ανάγνωση βιβλίων, μυθιστορημάτων και κλασικών έργων θα πρέπει να είναι κτήμα των πολλών. Τονίζει δε λέγοντας ότι  είναι καλή η τεχνολογία όμως λόγω των πολλαπλών και ταυτόχρονων εικόνων και πληροφοριών που σχηματίζουν  στο μυαλό του ανθρώπου, είναι αδύνατο να ταξιδέψουν τον αναγνώστη.

Συστήνει ανεπιφύλακτα το διάβασμα των κλασικών συγγραφέων γιατί εκεί μέσα βρίσκει κανείς τον εαυτό του.

Φίλος του βιβλίου και ο ίδιος, γνωρίζει πώς να εμπλουτίσει την βιβλιοθήκη της επιχείρησης του.

Ο Νίκος Παρασχίδης εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και πολύ διάβασμα καθώς επίσης καλή επιτυχία στους τελειόφοιτους που θα δώσουν τον δικό τους καλοκαιρινό αγώνα για να βρεθούν στο βάθρο της πανεπιστημιακής γνώσης.