Μανώλης Τσέπελης κατάφερε να φτάσει στην δεύτερη Κυριακή και να αποδείξει ότι με συμφέρουσες συμμαχίες μπορεί κανείς να πετύχει τους στόχους του. Απέδειξε ότι σίγουρα δεν ταίριαζε στο προφίλ των Ξανθιωτών μιας και το Δροσερό, το Πούρναλικ και τα Κιμέρια δούλεψαν για αυτόν.

Αν θα καταφέρει να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του δημάρχου αυτό θα φανεί. Θα πρέπει όμως να λάβει υπόψη του ότι η διοίκηση του δήμου δεν είναι να στηρίζουμε αυτούς που με οποιοδήποτε τρόπο, θεμιτό ή αθέμιτο, μας εξέλεξαν στον δημαρχιακό θώκο.

Στην ανακοίνωση του ευχαριστεί τους συμπολίτες του που τον ψήφισαν και απλά αναρωτιέται κανείς  αν ευχαριστεί όλους τους Ξανθιώτες,  με δεδομένο ότι το 51% περίπου του αστικού πληθυσμού δεν πήγε να ψηφίσει. Μάλλον θα ταίριαζε καλλίτερα να ευχαριστήσει το Δροσερό, το Πούρναλικ και τα Κιμέρια.

Λέει ότι οι ανθυποψήφιοι του επέδειξαν πολιτικό πολιτισμό. Πολιτικό πολιτισμό γιατί ανέχθηκαν συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την δημοκρατία; Ίσως.

Άξιο αναφοράς είναι ότι τονίζει το γεγονός ότι δεν έχει να χωρίσει τίποτε και με κανέναν. Πώς δεν έχει, όταν οι ψήφοι που συνέλεξε με οποιονδήποτε τρόπο, δεν προέρχονται από την Ξάνθη αλλά την περιφέρεια της τότε έχει να χωρίσει με τους Ξανθιώτες. Όταν θα κληθεί να εξαργυρώσει τα γραμμάτια των υποσχέσεων του στο Δροσερό και τα Κιμέρια θα μείνει χρόνος να δει την Ξάνθη;

Με την φράση “παραφωνίες” δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς προσπαθεί να πει. Ίσως εννοεί τους τσαμπουκάδες που πούλησαν κάποιοι συνεργάτες του.

Το ερώτημα είναι αν την επόμενη Κυριακή θα καταφέρει να συγκεντρώσει το πολυπόθητο 50 συν ένα για να μετατρέψει την Ξάνθη σε παράδεισο.

Βέβαια τον τελευταίο λόγο έχουν οι Ξανθιώτες και ελπίδα όλων είναι να αφυπνιστούν και να πάνε στην κάλπη. Να μην επιτρέψουν στην περιφέρεια της Ξάνθης να αποφασίσει για μία ακόμη φορά για την Ξάνθη χωρίς τους Ξανθιώτες.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μ. ΤΖΕΠΕΛΗ

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους σε αυτές τις εκλογές. ευχαριστώ όμως κι όλους εκείνους που για δικούς τους λόγους προτίμησαν κάποιον άλλον συνδυασμό. τους  εκτιμώ όλους και δεσμεύομαι απέναντι τους να είμαι ο δήμαρχος όλων των Ξανθιωτών. θέλω επίσης να επισημάνω τον πολιτικό πολιτισμό που απέδειξαν όλοι οι ανθυποψήφιοί μου αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. αντιθέτως μας ενώνουν πολλά και κυρίως μας ενώνει ο δήμος Ξάνθης που είναι η καρδιά μας και η ζωή μας. απομονώνουμε  κάποιες μικρές “παραφωνίες” που εκφράστηκαν από κάποιους κύκλους στους οποίους οι Ξανθιώτες έχουν γυρίσει την πλάτη εδώ και πολύ καιρό. ο αγώνας όμως δεν τελειώνει σήμερα. προχωράμε στην δεύτερη και πιο σημαντική διαδικασία της επόμενης Κυριακής, όπου καλώ όλους τους συνδημότες μου να μας δώσουν την τελική νίκη για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη το όραμα και τον σχεδιασμό μας για τον τόπο που αγαπάμε και που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας.

Σας ευχαριστώ θερμά και ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή.