Στην ευχαριστήρια επιστολή της Δημοκρίτειας Κίνησης,  υποψήφιας δημοτικής παράταξης στον δήμο Αβδήρων με επικεφαλής τον Κώστα Αντωνιάδη μπορεί κανείς να “διαβάσει” πολλά πράγματα.

Πρώτον ότι ο Κώστας Αντωνιάδης είναι αυτός που είναι και δεν αλλάζει. Λέει τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη.

Δεύτερον, παρόλο που η παράταξη του ενισχύθηκε από έναν επιχειρηματία όχι μόνο δεν το κράτησε κρυφό όπως κάνουν άλλοι συνυποψήφιοι του δήμαρχοι, σε όλους τους δήμους της Ξάνθης, στα πλαίσια της υπογραφής γραμματίων. Οι Ξανθιώτες αντιλαμβάνονται ότι συμφωνίες με οικονομικά  και κατασκευαστικά “Ντιλ” , γίνονταν στο παρελθών και θα συνεχίσουν να γίνονται με όλες τις διοικήσεις ή τις υποψήφιες διοικήσεις και άρα δεν κοινοποιούνται. Ο Κώστας Αντωνιάδης το κοινοποίησε και είναι προς τιμήν του.

Τρίτον το ποσόν που έλαβε ο Κώστας Αντωνιάδης  ως στήριξη από τον επιχειρηματία δεν το ανάλωσε για τις ανάγκες του προεκλογικού του αγώνα αλλά προτίμησε να πάρει ένα αναπηρικό μηχανοκίνητο καροτσάκι για έναν συνδημότη του.

Τέλος αν αυτό πρέπει να πει κάτι στους Αβδηρίτες που αύριο το πρωί θα πάνε στις κάλπες ας αναλογιστούν τι προσέφερε στον δήμο τόσα χρόνια ο Β. Τσολακίδης, ο Γ. Τσιτιρίδης και ο πολλά στην θεωρία  υποσχόμενος Θανάσης Κριτσίνης.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Τσιτιρίδης, Τσολακίδης και Κριτσίνης θα φύγουν και θα ξεχαστούν ο Κ. Αντωνιάδης όμως θα μείνει στην ψυχή αυτού του ανθρώπου που δέχτηκε το καλό.

Είναι εικόνες και δράσεις που λείπουν από την καθημερινότητα και που δεν εννοούν να αντιληφθούν οι εν δυνάμει προστάτες των αδυνάτων δήμαρχοι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Αβδήρων,

Θέλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα σε γνωστή εξαγωγική εταιρεία η οποία θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της. Η συγκεκριμένη εταιρεία, πιστεύοντας το προγραμματικό μας πλαίσιο για το Δήμο Αβδήρων, μας δώρισε ένα σημαντικό ποσό, (2.100 ευρώ) για να συμβάλει στον προεκλογικό μας αγώνα.

Σε συνεννόηση μαζί τους, αποφασίσαμε να μην επενδύσουμε τα χρήματα αυτά στην ενοικίαση εκλογικού κέντρου και στην ενοικίαση ακριβού ήχου και φωτορυθμικών για τις ομιλίες μας. Με τα χρήματα αυτά προβήκαμε στην αγορά ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου για συμπολίτη μας στο χωριό Διομήδεια.

Ήταν το αυτονόητο και το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε.

Εάν έχεις ειλικρινή επικοινωνία και δεν μονολόγεις με τους συμπολίτες σου, αλλά κυρίως τους ακούς, δεν χρειάζεσαι ούτε δυνατό ήχο, ούτε φωτορυθμικά.

«Το βαθύ ποτάμι δεν βουίζει».

Με εκτίμηση,

Ο Επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης

κ. Αντωνιάδης Κωνσταντίνος