Θέλω επιτέλους οι Ξανθιώτες να επιλέγουν τον δήμαρχο τους.

Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σε μια πόλη που δεν θα τους διώξει.

Θέλω να γίνει η Ξάνθη μία ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ

Βασίλης Παυλικιάνος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη “ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ”

του Πασχάλη Λύρατζη 

Μένει μόνιμα και δραστηριοποιείται στην Ξάνθη. Λόγω επαγγέλματος του πατέρα (Στρατιωτικός), γνώρισε και μεγάλωσε σε αρκετές πόλεις της Ελλάδος αποκομίζοντας και καταγράφοντας εικόνες που επανέρχονται και αξιολογούνται τώρα που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά. Έζησε  στο εξωτερικό όπου παράλληλα με τις σπουδές του  ασχολήθηκε με την μουσική όπου μέχρι και σήμερα, εκτός από την κύρια εργασία του, δραστηριοποιείτε. Είναι πατέρας ενός παιδιού και σε αναμονή του δεύτερου. Ασχολείται με τον εθελοντισμό και είναι μέλος του ΔΣ στον πολιτιστικό σύλλογο Κατασκηνωτές. Εργάζεται στον Ιδιωτικό Τομέα.

Αποφάσισε να συμμετάσχει στα κοινά παρά τον ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο του πιστεύοντας ότι ακόμη και αν δεν υπάρχει χρόνος, ο πολίτης πρέπει να συμμετέχει είτε ως ενεργός πολίτης είτε ως αυτοδιοικητικός.

Πιστεύει στην άμεση δημοκρατία και αυτό θέλει να το κάνει πράξη με την ψήφο των Ξανθιωτών.

Η επιλογή συμμετοχής του στην Παράταξη ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ με επικεφαλής τον Πασχάλη Λύρατζη έγινε ξεκάθαρα γιατί πιστεύει ότι ο Πασχάλης Λύρατζης είναι ο δήμαρχος που θέλει και μπορεί να φτιάξει πράγματα για την πόλη ξεκινώντας από την καθημερινότητα του Ξανθιώτη. Από τα απλά και «ευτελή» πράγματα που οι προηγούμενες δημοτικές διοικήσεις απλά προσπερνούσαν.

Θέλει τα παιδιά του να μπορούν να μετακινηθούν μέσα στην πόλη, να έχουν πάρκα, κολυμβητήρια και γήπεδα να αθλούνται και που θα πληρούν τις προϋποθέσεις της ασφάλειας.

Θέλει οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιεί ο δήμος Ξάνθης να μην περιορίζονται μόνο στο κέντρο της πόλης και τα οφέλη να τα καρπούνται όλοι οι επιχειρηματίες είτε βρίσκονται στο κέντρο της πόλης ή της περιφέρειας.

Πιστεύει στον εθελοντισμό, συμμετέχει ήδη σε ΔΣ ενός πολιτιστικού συλλόγου και θέλει να υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες

στήριξης της κοινωνίας με μπροστάρη και συντονιστή τον δήμο Ξάνθης.

Θέλει τον δήμο Ξάνθης να μεταφράζει τις μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Ξάνθης σε μόνιμη επισκεψιμότητα όλες τις εποχές του χρόνου.

Πιστεύει ότι η Σταυρούπολη είναι μία ανεκμετάλλευτη πηγή επισκεψιμότητας με πολλαπλά οφέλη για την Ξάνθη.

Θέλει τους δημότες ενεργούς και αποφασιστικούς στην επιλογή των προσώπων που θα τον διοικήσουν και θα φροντίσουν για την καθημερινότητα του όσο τετριμμένο και αν αυτό ακούγεται.

Θέλει μία πόλη καθαρή ξεκινώντας από την συνεργασία του δήμου με όλους τους φορείς που θα μπορέσουν να μεταλαμπαδεύσουν στους μικρούς μαθητές την αγάπη για το περιβάλλον και την ανακύκλωση.

Θέλει την άμεση εξυπηρέτηση του Ξανθιώτη από τις υπηρεσίες του δήμου.

Θέλει ξεκάθαρο πλαίσιο λειτουργίας των επαγγελματιών σχετικά με τους κοινόχρηστους χώρους και να μην παρατηρείτε το φαινόμενο να έχει έρθει το καλοκαίρι και ο δήμος Ξάνθης τότε να τρέχει για να καθορίσει τους κοινόχρηστους.

Θέλει ο Δήμαρχος να παίζει καθαρά πολιτικά παιγνίδια και όχι να στηρίζετε σε «συμμαχίες» που κάνουν κακό στην Ξάνθη και γενικότερα στην Θράκη και την Ελλάδα

 

Ο Βασίλης Παυλικιάνος θέλει να δημιουργηθεί με την συμμετοχή όλων των Ξανθιωτών,

μία ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ.

Οι Ξανθιώτες ας αποφασίσουν ποια Ξάνθη θέλουν.