Στο νήμα Κριτσίνης και Τσιτιρίδης. Τρίτος και καταϊδρωμένος ο  Τσολακίδης

Του Αλέξανδρου Παυλικιάνου

Αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο στον Δήμο Αβδήρων αφού παρά το «ξεφούσκωμα» Κριτσίνη και παρά το πλευροκόπημα και την προσπάθεια «αποψίλωσης» στελεχών του Τσιτιρίδη, αυτός, εξακολουθεί και είναι σοβαρός κίνδυνος για την παράταξη Κριτσίνη που όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα κάνει περίπατο όπως στην αρχή είχε δοθεί η αίσθηση και όλα θα παιχτούν την δεύτερη Κυριακή.

Εκείνος που όπως λένε οι εκτιμήσεις δεν θα έχει την τύχη να φτάσει στο νήμα είναι ο Βασίλης Τσολακίδης ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχει έρεισμα στην Γενισσέα και στο Σέλερο, η συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ λάβωσε σημαντικά την προσπάθεια του να διεκδικήσει επάξια τον Δήμο.

Έγινε πλέον φανερό στους Αβδηρίτες ότι με αυτήν την κίνηση ο Βασίλης Τσολακίδης φρόντισε να τακτοποιήσει πολιτικά τον εαυτό του.

Όπως και αν έχει το ζήτημα είτε εκλεγεί ο Τσιτιρίδης είτε παρ’ ελπίδα ο Τσολακίδης, ο δήμος Αβδήρων, θα συνεχίσει να φέρνει κονδύλια αλλά με τους εν δυνάμει συγκεκριμένους στο τιμόνι όπως ο Γ, Τσιτιρίδης και ο Β. Τσολακίδης αυτά τα κονδύλια  δεν θα «πιάσουν τόπο» και ο δήμος Θα μείνει και πάλι ένας δήμος χωρίς κοινωνική θωράκιση και ερημωμένος από νέους ανθρώπους οι οποίοι θα συνεχίσουν να ψάχνουν την τύχη τους εκτός των τυχών, γιατί απλούστατα οι μέχρι τώρα κεφαλές της τοπικής αυτοδιοίκησης των Αβδήρων δεν αξιοποίησαν τα φυσικά προσόντα του δήμου τους όπως γεωθερμία και παραλίες.

Όσο για τον Θανάση Κριτσίνη, ο κόσμος δεν έχει εικόνα για τον τρόπο λειτουργίας του ως πολιτικός μπροστάρης, εκτός από το γεγονός ότι είναι ένας καλός επιχειρηματίας