Φαινόμενα ανομίας και στην Ξάνθη. Προσπαθούν να μας εκβιάσουν; Να μας φιμώσουν; Να μας τρομοκρατήσουν;

 

Του Αλέξανδρου Παυλικιάνου

 

Όταν φτάνει η υπουργός που έχει την ευθύνη να προστατεύει τους πολίτες απλά να καταδικάζει την βία που προέρχεται από τους αντιεξουσιαστές και δεν κάνει κάτι, τότε σίγουρα το παιγνίδι έχει χαθεί και η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλούνται φθορές από τους αντιεξουσιαστές  σε ιδιωτική και δημόσια περιουσία καθώς επίσης και ο κίνδυνος απώλειας ζωής ανυποψίαστων συμπολιτών μας.

Για την κυρία Όλγα Γεροβασίλη,  αρκεί η πολιτική καταδίκη τέτοιον ακραίων περιστατικών και μετά από αυτό οι αναρχικοί και οι αντιεξουσιαστές θα συνεχίσουν να τρομοκρατούν τους απλούς πολίτες και η κυρία Όλγα θα συνεχίσει να καταδικάζει την βία.

Με αφορμή αυτήν την εικόνα της ανομίας, κάποιοι στην Ξάνθη, μέσω του facebook, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν πολίτες  εξυπηρετώντας προφανώς συμφέροντα ανομίας και τρομοκρατίας.

Κάποιοι κύριοι στο όνομα της “δημοκρατικότητας” και της «αγάπης» τους για την Ξάνθη  προβάλλουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα Ξανθιωτών είτε γιατί πάρκαραν παράνομα είτε γιατί κάποιοι πέταξαν τα σκουπίδια τους σε χώρο που δεν έπρεπε.

Οι εν λόγω Ξανθιώτες, προφανώς Θιασώτες αυτής της ανομίας, επικαλούμενοι μάλιστα την διεθνή νομοθεσία ότι δηλαδή δεν είναι έγκλημα να … εγκληματείς ενάντια στον νόμο μέσω του facebook και όλες αυτές τις αηδίες που ντύνουν οι αντιεξουσιαστές τον «αγώνα» τους για τον δολοφόνο Κουφοντίνα και στο όνομα αυτού καίνε και λεηλατούν.

Τρομοκρατούν μία ολόκληρη χώρα για να πάρει άδεια ο εκτελεστής Κουφοντίνας.

Στην ίδια λογική κάποιοι Ξανθιώτες, προβάλλουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα στην προσπάθεια τους να τρομοκρατήσουν συμπολίτες μας, άγνωστο ποιους σκοπούς εξυπηρετούν.

Σαφώς και αυτά τα θέματα τα λύνει η δικαιοσύνη και αυτή θα αποφασίσει αν η δημόσια παρουσία ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων είναι έγκλημα στην Ελλάδα ή στην Γκουανταλαχάρα.

Κάποιος ασυνείδητος έβγαλε στο facebook τα στοιχεία περιουσιακών στοιχείων της εφημερίδας μας προσπαθώντας να μας στοχοποιήσει. Άγνωστα τα κίνητρα του εν λόγου συμπολίτη μας και ποιούς σκοπούς εξυπηρετεί στην προσπάθεια του να μας φιμώσει; Εκβιάσει;Τρομοκρατήσει;

Του ζητήσαμε ευγενικά να κατεβάσει την ανάρτηση που μας στοχοποιούσε και η απάντηση του μπορεί στην Ελλάδα να διώκεσαι για προβολή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων αλλά στην έδρα του facebook όχι.

Άρα ο εν λόγο κύριος, γνωρίζει ότι στην Ελλάδα μπορεί να παρανομεί αλλά λόγω της γενικότερης ανομίας που επικρατεί στην χώρα μας, προσπαθεί να εξυπηρετήσει συμφέροντα και σκοπούς  ρίχνοντας βολές και προσβολές κατά της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.

Αυτοί λοιπόν είναι οι συντοπίτες μας που μέσω της γενικότερης ανομίας που επικρατεί στην χώρα μας, προσπαθούν να χειραγωγήσουν, εκθέσουν και εκβιάσουν πολίτες και επαγγελματίες.

Σε αναμονή λοιπόν της αντίδρασης της δικαιοσύνης προκειμένου να πληροφορηθούμε και εμείς αν όντως μπορεί κάποιος μέσω του facebook να εκβιάζει και να εκθέτει συμπολίτες μας.