Μια ακόμη σοκαριστική είδηση ήρθε στην επιφάνεια την Παρασκευή στην πόλη της Λαμίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ συνελήφθησαν τρεις άνδρες διότι οι δύο εξ αυτών φέρεται να είχαν ερωτικές συνευρέσεις με κορίτσι το οποίο ταλαιπωρούνταν από νοητική υστέρηση. Μάλιστα ο ένας εκ των τριών ήταν ο ΠΑ-Τερας του κοριτσιού!

Μετά τις καταγγελίες που έφτασαν στα χέρια της εισαγγελίας υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αρχών και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας με τη βοήθεια και παιδοψυχολόγων ξετύλιξαν γρήγορα το νήμα της υπόθεσης. Για την ακρίβεια ο 53χρονος πατέρας -σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία είναι φυσικά υπό διερεύνηση- φέρεται να έπαιρνε χρήματα και να εξέδιδε την κόρη του για περίπου πέντε χρόνια από το 2013 ως το 2018! Όσον αφορά τους άλλους δύο άνδρες ηλικίας 60 και 59 χρονώνασελγούσαν στο κορίτσι έναντι χρηματικής αμοιβής. Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα σχετικά με το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων ανδρών στην υπόθεση!

Πληροφορίες του LamiaNOW κάνουν λόγο πως ο αρνητικός πρωταγωνιστής της υπόθεσης (ο πα-Τέρας) είναι σχετικά γνωστό πρόσωπο στην πόλη της Λαμίας.

Οι δράστες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.