Καυστικότατος εμφανίζεται στο facebook ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης αναφορικά με την διεκδίκηση της ψήφου των Ξανθιωτών από τους υποψηφίους Δημάρχους.

Καλημέρα σας, ζούμε στην πόλη οπού:
Η πλειοψηφία των υποψήφιων Δημάρχων, απαξιώνουν να παραβρεθούν στην εκδήλωση “Το Ρολόι των Νέων”, κοινώς γράφουν την νεολαία στα άγραφα τους.
Δεν έχει ακόμη εκδοθεί από την πλειοψηφία των συνδυασμών, έστω 2 γραμμές πρόγραμμα.
Εάν τους ρωτήσεις “ποιο είναι το πρώτο έργο που θα κάνετε;”, δεν ξέρουν να απαντήσουν.
Δεν καταδέχονται και δεν είναι ικανοί να διοργανώσουν ένα debate μεταξύ τους.

➡️Αλλά σημασία έχει:
Ποιος φίλησε, αγκαλιάστηκε και ασπάστηκε θερμά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ποιος είναι με το χρίσμα, οπού δεν είναι με το χρίσμα, οπού θα ήταν με το χρίσμα, οπού τον βοηθάει ο πρώην υπουργός, οπού θα έχει τις άκρες στην νέα κυβέρνηση, οπού, οπού, οπού.

❤️Την αγάπη μου και την απεριόριστη εκτίμηση μου, στους υποψήφιους που γράφουν άρθρα για αειφόρα ανάπτυξη, 4η Βιομηχανική Επανάσταση, Περιβάλλον, πως θα γίνουμε Τρίκαλα, την ώρα που δεν μπορούμε φυσικά να γίνουμε ούτε καν Κομοτηνή ή Καβαλά!

?ΑΒΕ, νεανίες και κορασίδες, οι επιδοματιές με τις κινούμενες σημαίες, σας χαιρετούν και περιμένοντας την επόμενη εξυπηρέτηση, δεν ξέρουν καν να διαβάσουν τα άρθρα σας.

?Άλλωστε όπως δήλωσε δημοσίως σε συνδικαλιστική κοινωνική ομάδα, υποψήφιος, τι με νοιάζει τι λέτε εσείς και τι θα ψηφίσετε, οι άλλοι βγάζουν Δήμαρχο.

?Συνέχισε εσύ να απέχεις και μετά να διαρρηγνύεις τα ιμάτια σου στην ομάδα «Στραβά και Ανάποδα». Δυστυχώς δεν έχει emocions με πατ, πατ στην πλατούλα!