Την ΟΕΒΕ Ξάνθης επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης, η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κυρία Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού. Η πρόεδρος, Μαρία Τσιακίρογλου και ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΒΕ, Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, κοινοποίησαν τα προβλήματα και τις δυσκολίες που καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν οι Επαγγελματίες της Ξάνθης, γεγονός που βρήκε σύμφωνη την κυρία Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού, καθώς τόσο λόγω εντοπιότητας όσο και με την ιδιότητα της Ιατρού- Ελεύθερου Επαγγελματία γνωρίζει συνειδητά τα επιχειρηματικά ζητήματα του Νομού.
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Xanthi Times
Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.
σχετικές αναρτήσεις
Νέα δεκαετή σύμβαση υπέγραψε με την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης ο Αλιευτικός Συνεταιρισμός Βιστωνίδας
9 Ιουλίου 2020
Πρόσφατα άρθρα
- Η ανακοίνωση των Τριτέκνων και η άμεση αντίδραση του Δημάρχου
- Νέα θεματική ενότητα στην εκπαίδευση της Αστυνομικής Ακαδημίας για την ελευθερία της έκφρασης και την ασφάλεια των δημοσιογράφων και επαγγελματιών των Μ.Μ.Ε.- Συνεργασία με την UNESCO και το Διεθνές Κέντρο για την Ασφάλεια και Εκπαίδευση των Δημοσιογράφων (ICSJ)
- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΟΥ κ.κ. Π Α Ν Τ Ε Λ Ε Η Μ Ο Ν Ο Σ
- Βολές της Λαϊκής Συσπείρωσης κατά Τοψίδη για τις επικίνδυνες γέφυρες
- Οι εκπαιδευτικές δράσεις της ΦΕΞ 2025-206 Έναρξη των εργαστηρίων μας!!!!!!!!
- Βασίλης Παπαδόπουλος Πολιτικός και Ιατρός
- Οι έφεδροι Αξιωματικοί της Ξάνθης, τιμούν τον προστάτη Άγιό τους
- Η παραβίαση των πολωνικών συνόρων από Ρωσικά Drones: Διδάγματα για την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας
- Δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την αποτρόπαια επίθεση λαθροεισβολέα σε 3 γυναίκες στο Αιγάλεω
- Γιατί επιτρέπει η Πολιτεία την ανθελληνική συμπεριφορά μειονοτικών δημάρχων;