«Απόβαση» 350 swingers στην Κρήτη: Ανταλλαγή συντρόφων, τζακούζι και σαμπάνιες! (βίντεο)

Ένα «καυτό» εξαήμερο ανταλλαγής συντρόφων διοργανώνει στη χώρα μας διεθνές ταξιδιωτικό πρακτορείο

Ένα «καυτό» εξαήμερο ανταλλαγής συντρόφων, για 350 swingers από διάφορες χώρες του κόσμου, διοργανώνει στην Κρήτη, το διεθνές ταξιδιωτικό πρακτορείο SDC.

Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό γραφείο με έδρες στην Ολλανδία και τις ΗΠΑ το οποίο, σύμφωνα με το neakriti.gr, εξειδικεύεται σε πακέτα διακοπών για swingers (ζευγάρια που ανταλλάσσουν συντρόφους), αλλά και για ακόμη πιο… τολμηρούς (BDSM κ.λπ)

Καθ’ όλο το εξαήμερο διοργανώνονται ειδικά events, που διευκολύνουν τα 175 ζευγάρια να μοιραστούν τους συντρόφους τους με άλλους swingers.

Το SDC επέλεξε για 5η συναπτή χρονιά το 5άστερο ξενοδοχείο Cactus Royal στη Σταλίδα Ηρακλείου, με το φετινό «πάρτι» των swingers να ξεκινά στις 8 Μαΐου και να ολοκληρώνεται στις 13 του μήνα.

Και Έλληνες swingers στο «κόλπο»

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, πρόκειται κυρίως για επισκέπτες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Χονγκ Κονγκ, τη Ρωσία και όλη την Ευρώπη, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν και κάποιοι Έλληνες.

Το κόστος για κάθε πελάτη, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, είναι περίπου 350 ευρώ την ημέρα, και συμπεριλαμβάνει τα πάντα, εκτός από ακριβά ποτά όπως είναι οι σαμπάνιες.

Βασικό αίτημα των swingers είναι να τους εξασφαλίζεται εχεμύθεια και απόλυτη ιδιωτικότητα, όσον αφορά στον έξω κόσμο.

 

Το διαφημιστικό σποτάκι του ταξιδιωτικού πρακτορείου SDC: