*ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ: Είμαστε ένας νέος συνδυασμός με ΟΡΑΜΑ να ΠΙΣΤΗ στις ανθρώπινες αξίες. Τώρα θα φανούν οι αληθινοί φίλοι μας, αλλά και αυτοί που πραγματικά θέλουν κάτι ν’ αλλάξει στο Δήμο Ξάνθης. 

ΜΕ εμφανώς ανατρεπτική και υψηλή διάθεση  και ιδιαίτερα ευδιάθετος μετά την περιοδεία του το πρωί της Κυριακής στη Σταυρούπολη όπου παραβρέθηκε και στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του τοπικού συμβουλίου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης κατέθεσε το μεσημέρι της Κυριακής το εντυπωσιακό και δυναμικό ψηφοδέλτιό του, που περιλαμβάνει 87 υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους για το Δήμο Ξάνθης!!!

Παράλληλα ο Πασχάλης Λύρατζης ανακοίνωσε ότι η κεντρική εκδήλωση του Συνδυασμού του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου στο ξενοδοχείο Elisso Hotel (ώρα 20.00) και κάλεσε τον κόσμο σε ΔΡΑΣΗ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ, ανακοινώνοντας με νόημα, “απο την Τρίτη 7 Μαίου πλέον ξεκινάει και η πορεία της ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ στις γειτονιές της πόλης και στους Οικισμούς του Δήμου Ξάνθης. Ενημέρωση, διάλογος και ειλικρίνεια, γιατί εμείς τολμήσαμε και τολμάνε να κοιτάξουμε τους πολίτες στα μάτια…Ήρθε η ώρα του ενεργού πολίτη”

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ: ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ…ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ! 

Μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού, ο Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ-Πασχάλης Λύρατζης ηλεκτρολόγος-Μηχανικός Παράσχος Ευστρατίου δήλωσε τα παρακάτω:

«Επισκεφθήκαμε το πρωϊ της Κυριακής τη Σταυρούπολη και το Δαφνώνα. Μιλήσαμε με τους κατοίκους, συμμετείχαμε στον παλμό του ανεξάρτητου τοπικού συμβουλίου Σταυρούπολης.  Είμαστε ένας νέος συνδυασμός ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ με ΟΡΑΜΑ να ΠΙΣΤΗ στις ανθρώπινες αξίες. Τώρα θα φανούν οι αληθινοί φίλοι μας, αλλά και αυτοί που πραγματικά θέλουν κάτι ν’ αλλάξει στο Δήμο Ξάνθης και δεν είναι λόγια του αέρα… Τους καλούμε όλους, πρώτα να συζητήσουμε και μετά να αποφασίσουν τι θα επιλέξουνε και τι θα πράξουμε. Έχουμε έναν υποψήφιο Δήμαρχο, τον Πασχάλη Λύρατζη, που το έργο του στο Καρναβάλι, στις Γιορτές Π. Πόλης, στο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων και η δυναμική παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, μας έπεισαν όλους ότι ο Δήμος Ξάνθης αξίζει τους καλύτερους, αξίζει το καλύτερο. Καλούμε τους πολίτες σε συστράτευση αλλά και αντίσταση απέναντι στο κατεστημένο. Το εκλογικό μας κέντρο βρίσκεται στην οδό Στογιαννίδη 3, είμαστε ΑΝΟΙΧΤΟΙ σε όλους τους πολίτες, πιστεύουμε στο ΔΙΑΛΟΓΟ αλλά και δεν κάνουμε εκπτώσεις στις αρχές που χαράξαμε. Νέα Ξάνθη-ΝΙΚΗ Ξάνθης. «



 Ο Πασχάλης Λύρατζης με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ Σπύρο Καράκο. 




ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ-ΝΙΚΗ ΞΑΝΘΗΣ-ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ! ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΣΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ 

ΠΗΓΗ: ΜΑΧΗΤΗΣ