Είναι τρελοί εκεί στην Κύπρο. Άκου παραιτήθηκε ο υπουργός γιατί πιθανών, κάποιοι αστυνομικοί να μην έκαναν καλά την δουλειά τους

Του Αλέξανδρου Παυλικιάνου

Διαβάσαμε όλοι για την παραίτηση του υπουργού προστασίας του πολίτη στην Κύπρο γιατί, άκουσον άκουσον, κάποιοι αστυνομικοί, πιθανών, να μην έκαναν την δουλειά τους καλά, σχετικά με τον κατά συρροή, σύμφωνα με τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν,  δολοφόνο.

Φιλότιμο.

Μια λέξη άγνωστη στους Έλληνες πολιτικούς, πιάσε από τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων μέχρι και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Φιλότιμο.

Μια  λέξη άμεσα συνδεδεμένη με την καρέκλα που άλλοι πολιτικοί αποκτούν ελέω τζακιών και άλλοι λόγω … κάποιου δικαίου. Αυθαίρετα, με την «ψήφο» των πολιτών που αρέσκονται να παραπλανούνται – αποπλανούνται -από τους Ελλαδίτες πολιτικούς.

Φιλότιμο.

Μια λέξη άγνωστη στους Ελλαδίτες πολιτικούς.

Φιλότιμο.

Μία λέξη άγνωστοι στους Έλληνες πολίτες.

Φιλότιμο.

Μία λέξη για τους Έλληνες που είναι συνδεδεμένη με το συμφέρων. Όταν ο Έλληνας έχει συμφέρων χρησιμοποιεί την λέξη φιλότιμο μόνο για να προστατέψει τα δικά του συμφέροντα.

Φιλότιμο.

Περίεργο. Ενώ στους λαούς της Κύπρου και της Ελλάδος κυλάει το ίδιο αίμα … Πώς γίνεται εκεί οι υπουργοί να παραιτούνται και εδώ στην Ελλάδα να καίνε τους πολίτες ζωντανούς στην κυριολεξία όπως έγινε στο Μάτι, να πνίγουν τους πολίτες στην κυριολεξία όπως έγινε στην Μάνδρα Αττικής, να ξεπουλάνε την Μακεδονία για 30 μόλις αργύρια να κρατούν την χώρα χωρισμένοι σε … φασίστες και «προοδευτικούς» και να επιτρέπουν την δημιουργία «άβατου» στο κέντρο της Αθήνας …  και … αυτοί, μακάριοι με … πολλά κιλά πολιτικού «φιλότιμου»  για το καλό της Χώρας, καθισμένοι στις καρέκλες τους, κρύβουν το φιλότιμο κάτω από τα πανάκριβα ακριβοπληρωμένα από τους φορολογούμενους χαλιά.

Φιλότιμο

Ποιος Έλληνας πολίτης θα το βρει και να μην ξαναβάλει στις καρέκλες τους … α-φιλότιμους πολιτικούς.