Ομολογούμε ότι όταν διαβάσαμε την ανάρτηση στον ιστότοπο της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ για την επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Πασχάλη Λύρατζη, λίγο μετά την Ανάσταση, στους ανθρώπους που ξενυχτάνε για την δική μας ασφάλεια, μπήκαμε στην διαδικασία να σκεφτούμε αν άλλος υποψήφιος ή εν ενεργεία δήμαρχος επισκέφθηκε λίγο μετά την Ανάσταση την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και την Πυροσβεστική Υπηρεσία απλά, ανθρώπινα να ευχηθεί στους ένστολους Χρηστός Ανέστη. Ομολογούμε ότι δεν θυμόσαστε κάποιος δήμαρχος να έπραξε το ίδιο και εκεί είναι η διαφορά μεταξύ του υποψηφίου δημάρχου και των υπολοίπων συνυποψηφίων του.

Είναι δείγμα του πώς ένας νέος, εργατικός και υπεύθυνος πολίτης του δήμου μας, λειτουργεί μέσα στα πλαίσια της ανθρωπιάς και της στήριξης όλων των πολιτών που ζουν και δραστηριοποιούνται μέσα στα όρια του Δήμου Ξάνθης. Σαφώς και αξίζουν συγχαρητήρια στον υποψήφιο δήμαρχο Ξάνθης Πασχάλη Λύρατζη για αυτήν την τόσο απλή συμβολική αλλά σημαντική κίνηση για τους ίδιους τους ανθρώπους που είναι επιφορτισμένοι με την δική μας ασφάλεια αλλά και τους Ξανθιώτες που θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους που ζητούν την ψήφο τους.

Γιατί έχουμε την αίσθηση ότι ο αείμνηστος Φίλιππος Αμοιρίδης επιστρέφει στο λίγο ποιο … “μπρουτάλ”;

Γράφει ποιο συγκεκριμένα ο συντάκτης του κειμένου στην σελίδα της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ στο facebook: Αυτές τις μέρες των γιορτών, περισσότερο από τους υπόλοιπους συμπολίτες μας, είναι στο μυαλό μας οι ένστολοι που υπηρετούν για την ασφάλεια της πόλης. Έτσι, λίγο μετά την Ανάσταση, επισκέφτηκα την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και την Πυροσβεστική για ανταλλαγή ευχών με τους άνδρες και γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας που εκείνη την ώρα είχαν υπηρεσία. Χρόνια πολλά σε όλους!

Πασχάλης Λύρατζης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης