Ευχές από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο  Νασσόπουλο Χαράλαμπο

 

Τις ευχές του για τις άγιες ημέρες της Αναστάσεως και του Πάσχα έστειλε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη “Αγάπη για την Ξάνθη μας” του Γιάννη Παπαχρόνη.

Ο Νασόπουλος Χαράλαμπος,  άνθρωπος της προσφοράς στην πράξη και όχι στα λόγια, έχει αφιερωμένο τον χρόνο του στην οικογένεια, την δουλειά και τους προσκόπους.

Σε αυτές τις εκλογές αποφάσισε να εκτεθεί στην κρίση των Ξανθιωτών προκειμένου να διεκδικήσει μία θέση στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου στερούμενος τον ελάχιστο χρόνο που του απομένει, για να υπηρετήσει τον τόπο του και μέσα από τις πολιτικές αποφάσεις η αγάπη για την προσφορά  και τον τόπο,  να πάρει σάρκα και οστά, αποδεικνύοντας έμπρακτα την Αγάπη του για την Ξάνθη.

Πρωτοπόρος στον εθελοντισμό, παρόντας στον ραδιομαραθώνιο της αγάπης και της στήριξης στο γηροκομείο της Ξάνθης, ακούραστος, παραγωγικός και τον λίγο ελεύθερο χρόνο στην καθημερινότητα του,  αποφάσισε να τον κάνει παραγωγικό προς όφελος των Ξανθιωτών.

Συνηθίζεται τον τελευταίο καιρό, πολλοί από τους πολιτικούς και επίδοξους πολιτικούς της Ξάνθης, να μιλάνε για προσφορά και να μην εννοούν την αξία της λέξης προσφέρω, υπηρετώ στηρίζω τους πολίτες.

Ο Χαράλαμπος Νασσόπουλος απλά προσφέρει, υπηρετεί, στηρίζει τους αδύναμους συμπολίτες μας, στην πορεία του και στην καθημερινότητα του.

Μήπως τελικά οι Ξανθιώτες πρέπει να κάνουν αυτήν την φορά την υπέρβαση και να επιλέξουν μεταξύ των υποψηφίων τους ανθρώπους που έμπρακτα προσφέρουν και αγαπούν τον τόπο τους;

Μήπως είναι καιρός, οι Ξανθιώτες να πάψουν να ψηφίζουν συμπολίτες μας οι οποίοι εδώ και τριάντα χρόνια έκαναν την πολιτική επάγγελμα σε βάρος της Ξάνθης; Μήπως;