Σπύρος Καράκος: Μία φωνή με γνώσεις στην παράταξη Π. Λύρατζη ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ

 

Ένας ακόμη νέος Ξανθιώτης, πετυχημένος επιχειρηματίας, γνώστης του οικοτουρισμού, προστέθηκε στην παράταξη του Π. Λύρατζη σε μία από κοινού προσπάθεια, να γίνει η Ξάνθη, μια Νέα Ξάνθη που θα είναι για όλους.

Ο Σπύρος Καράκος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού,  αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του, παρόλο τον ελάχιστο χρόνο και τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και να τιμήσει την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Ξάνθης Πασχάλη Λύρατζη.

Από φύση του άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα στραβά και τα ανάποδα της πόλης, ακηδεμόνευτος, μέσα από την διατύπωση της «γκρίνιας» του σαν ενεργός πολίτης, αποφάσισε πλέον να αφήσει τους σχολιασμούς στην άκρη και σε συνεργασία με όλους να αλλάξουν την Ξάνθη, να την κάνουν φιλόξενη, να την κάνουν ανθρώπινη.

Ο ίδιος δεν κατακρίνει τα λάθη της απερχόμενης δημοτικής αρχής, τονίζει ότι αυτά πρέπει να ενισχύσουν τις γνώσεις και την εμπειρία των νέων που θα διαδεχτούν την παλιά πολιτική γενιά η οποία δεν προσέφερε και πολλά στους δημότες.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι δεν επιζητά έμμισθη θέση στην διοίκηση του δήμου. Δεν τον ενδιαφέρει. Τον ενδιαφέρει όμως η καθημερινότητα που όλο και γίνεται ποιο δύσκολη.

Συμμετέχοντας στο σχήμα της Riverland, απέκτησε γνώσεις για τον οικοτουρισμό, γνώσεις που ήδη ο Πασχάλης Λύρατζης συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμα της παράταξης τους.

Ο Σπύρος Καράκος, βλέπει ότι υποστηρίζοντας ο δήμος τον οικοτουρισμό ή τον εναλλακτικό τουρισμό, τις ενημέρωσης του κόσμου για την παλιά πόλη και δεκάδες άλλες γωνιές του δήμου που σήμερα είναι αναξιοποίητες, με λίγη προσοχή και προσπάθεια, μπορεί να δώσουν την ευκαιρία στον τόπο να αναπτυχθεί.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΓΑΛΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ NEXT TV