Αντιπροσωπεία από τη Ρουμανία στον Δήμαρχο Ξάνθης. Ε και;

Λέει ο δήμαρχος Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος στο «Δελτίο Τύπου» της τζάμπα αυτοπροβολής ότι αντιπροσωπεία από τη Ρουμανία και συγκεκριμένα από την πόλη Campulung υποδέχτηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 με αφορμή επίσκεψή της στην πόλη μας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Ξάνθη – Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων.

Δυστυχώς για την Ξάνθη αυτές οι επισκέψεις αντιπροσωπειών από γειτονικές χώρες και φυσικά από το αποτέλεσμα της 5χρονης παρουσίας του Χ. Δημαρχόπουλου στον δημαρχιακό θώκο δεν βοήθησαν την Ξάνθη.

Αυτά τα πέντε χρόνια ο δήμαρχος της Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος δεν αξιοποίησε καμία μεγάλη εκδήλωση που φιλοξένησε αντιπροσωπίες γειτονικών χωρών προς όφελος της πόλης.

Θρακικές Λαογραφικές Εκδηλώσεις, Μάνος Χατζηδάκης, Σταυρούπολη, Πόλις ονείρου και πολλές άλλες εκδηλώσεις οι οποίες στάθηκαν η αφορμή για επισκέψεις αντιπροσώπων των γειτονικών χωρών, έμειναν ανεκμετάλλευτες προς όφελος της πόλης. Όλοι οι επισκέπτες από την Ρουμανία περνούν από την Ξάνθη και καταλήγουν στην Θάσο – και καλά κάνουν- αλλά στην Ξάνθη εξ αιτίας του κακού χειρισμού και της έλλειψης διπλωματίας και του κακού σχεδιασμού δεν κατέστη δυνατό για πέντε ολόκληρα χρόνια η πόλη μας να φέρει επισκέπτες και να τους κρατήσει παρόλο που την πόλη μας επισκέπτονται θεσμικά πρόσωπα από τις γειτονικές χώρες.

Τα θεσμικά πρόσωπα και οι ακολουθίες τους δυστυχώς για την Ξάνθη, μένουν  για μερικές ώρες και μετά γυρνάνε πάλι πίσω στις χώρες τους χωρίς ο δήμαρχος να καταφέρει να διασφαλίζει από τις γειτονικές χώρες, χειμωνιάτικες σχολικές εκδρομές ή εκδρομές πολιτών  προκειμένου να θαυμάσουν και να γευτούν την πανέμορφη πόλη μας.

Μας λένε ότι ο δήμαρχος ήταν νοικοκύρης όλα αυτά τα χρόνια και ότι μάζεψε στον κουμπαρά του δήμου πολλά εκατομμύρια.

Καλά κάνει αλλά με αυτά τα λεφτά που είναι στο ταμείο δεν έρχεται ψωμάκι στους επαγγελματίες της πόλης, αυτοί δεν καταναλώνουν και δεν δίνουν μεροκάματα στους Ξανθιώτες.

Αγαπητέ επί μία ολόκληρη 5ετία δήμαρχε της Ξάνθης τι ακριβώς έκανες για αυτήν αγορά, ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΌΛΗ,  για να την στηρίξεις, εκτός από το να μαλώνεις και να τα «σπας» με τους δημοτικούς συμβούλους, πληρώνοντας τους με αχαριστία που σε βοήθησαν να εκλεγείς;

Να υποθέσει κανένας ότι και αυτή την φορά τα αξιόλογα στελέχη που έχεις στην παράταξη σου, όπου μαζί με την στήριξη του Π. Ταρενίδη θα κάνεις ακριβώς το ίδιο και στα νέα παιδιά που σε ακολουθούν;