Όμορφος κόσμος αριστεροκαπιταλιστικά χουντικά πλασμένος

Στα χνάρια του Τσίπρα και η Αμερική.

Αφού ο Τσίπρας συνέλαβε την γιαγιά που πουλούσε τερλίκια, την γιαγιά που πουλούσε χόρτα, τον παππού που πουλούσε καλαμπόκια σειρά του Τράμπ να κλείνει γιαγιάδες μέσα και ο συνειρμός αναπόφευκτος.

Σε τι διαφέρει από την χουντοκαπιταλιστκη πολιτική της Αμερικής η χουντοαριστερή πολιτική του Τσίπρα;

Όμορφος κόσμος, καπιταλιστικά πλασμένος.

Στις φυλακές της επαρχίας Lake County στη Φλόριντα των ΗΠΑ dnha πέρασε τα 93α γενέθλια της μια ηλικιωμένη γιατί δεν είχε πληρώσει ενοίκιο τριών μηνών.

Με βάση τοπικά μέσα ενημέρωσης, έπειτα από σχετική καταγγελία της ιδιοκτήτη των διαμερισμάτων οίκου ευγηρίας, άντρες της αστυνομίας έφτασαν στην κατοικία της Χουανίτα Φιτζέραλντ ζητώντας της να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Η 93χρονη αρνήθηκε και οι αστυνομικοί…. μετέφεραν δια της βίας τη γυναίκα στο περιπολικό, οδηγώντας την στο τοπικό κρατητήριο.

Δημοσιογράφος του τοπικού σταθμού News 6 που πήγε στις φυλακές ώστε να πάρει συνέντευξη από την προφυλακισμένη υπερήλικα, είδε την 93χρονη ντυμένη με την κλασσική πορτοκαλί φόρμα των φυλακών και με μελανιές στους καρπούς της. Με βάση την εκδοχή της Φιτζέραλντ, η ίδια είχε επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του σπιτιού τον προηγούμενο Οκτώβρη ώστε να πληρώσει το ενοίκιο, όμως δεν έλαβε απάντηση.

Η 93χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση και παραπέμπεται σε… δίκη που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκέμβρη.

Δείτε το βίντεο της σύλληψης της Χουανίτα Φιτζέραλντ:

Πηγή