Άλλη μία νεαρή μητέρα συνοδοιπόρος του Πασχάλη Λύρατζη στον δύσκολο και γεμάτο πολιτικές κακοτοπιές δρόμο για την “ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ” που θέλουν να γίνει όταν αλλάξει η παλιά διοίκηση μετά τις εκλογές.
Μία ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ έτσι όπως την ονειρεύονται οι συνοδοιπόροι του υποψηφίου δημάρχου Ξάνθης Πασχάλη Λύρατζη.
Με χαρά υποδέχομαι στο συνδυασμό «Νέα Ξάνθη» την Νοσηλεύτρια Μαρίνα Λαπαντώνη. Νεαρή μητέρα που ξέρει τα προβλήματα των γυναικών με παιδιά που ζουν και κινούνται στην Ξάνθη και έχει προτάσεις τόσο για τη βελτίωση της καθημερινότητας όσο και για τον τομέα της υγείας και πρόνοιας που πρέπει να έχει στα σχέδιά του κάθε Δήμος.

Μαρίνα Λαπαντώνη
Ονομάζομαι Μαρίνα Λαπαντώνη, γεννήθηκα το 1990 στην Ξάνθη και αποφοίτησα από το 1ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης. Είμαι πτυχιούχος Νοσηλευτικής και μητέρα ενός επτάχρονου παιδιού. Με αγάπη δημιούργησα την εθελοντική ομάδα υποστήριξης μητρικού θηλασμού και μητρότητας Ξάνθης από το 2012.Επίσης, είμαι βοηθός μητρότητας και νοσηλεύτρια στην Ιδιωτική μαιευτική γυναικολογική κλινική Άγιος Δημήτριος και στο Ιατρείο Αμμάρι. Είμαι εκπαιδεύτρια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης και έχω υλοποιήσει τα πιστοποιημένα προγράμματα βασικής υποστήριξης ζωής (BLS). Συμμετέχω εθελοντικά ως ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης.