ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά τους λιθοβολισμούς ακολούθησε το έγκλημα. Δροσερίτης λήστεψε γυναίκα οδηγό ταξί με μαχαίρι

 

Σοκάρει η δράση ορισμένων Δροσεριτών οι οποίοι μέσω των κακουργηματικών πράξεων προσπαθούν να επιβιώσουν σκορπώντας τον τρόμο στους φιλήσυχους και σκληρά εργαζόμενους  πολίτες της Ξάνθης που παλεύουν για το μεροκάματο.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, γυναίκα οδηγός ταξί, στις τέσσερις το απόγευμα πήρε την «κούρσα» του τρόμου με επιβάτη έναν Δροσερίτη γνωστή φυσιογνωμία στην «πιάτσα» της Ξάνθης ο οποίος ζήτησε από την γυναίκα οδηγό ταξί να τον μεταφέρει κάπου πίσω από τον ΟΑΕΔ…

Πράγματι η οδηγός του ταξί εκτέλεσε την εντολή του πελάτη και αντίκρισε τον τρόμο μόλις του ζήτησε να πληρώσει το κόστος μετακίνησης του.

Ο εν λόγο Δροσερίτης αντι να πληρώσει την κούρσα και ενώ το ταξί ήταν σταματημένο  πίσω από τον ΟΑΕΔ, μέρα μεσημέρι, έβγαλε μαχαίρι και λήστεψε την οδηγό ταξί. Της πήρε το κινητό και τις εισπράξεις της ημέρας. Η σκηνή εκτυλίχθηκε παρουσία και άλλων συντοπιτών του, οι οποίοι είδαν την σκηνή αλλά κανένας δεν αντέδρασε στις εκκλήσεις της οδηγού ταξί για βοήθεια, όταν ο εν λόγω εγκληματίας εξαφανίστηκε μέσα στα σοκάκια του Δροσερού με την λεία του.

Ο δράστης αναγνωρίσθηκε από την οδηγό ταξί αλλά παρόλο που η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό, δεν βρέθηκε μέχρι αυτή την στιγμή που γράφετε το ρεπορτάζ.