Ακόμη μία συνδημότισσα μας, η Ελένη Αθανασίου συμπορεύεται με το όραμα του Πασχάλη Λύρατζη που έχει σαν βάση την απλή λογική και που φέρνει την θέση του στην θέση των ανθρώπων της Ξάνθης που θέλουν επιτέλους να αλλάξει κάτι σε αυτή την πόλη έξω από το πολιτικό κατεστημένο που επιτρέπει στο Δροσερό και τα Κιμέρια να βγάζουν δήμαρχο Ξάνθης.

Ο Π. Λύρατζης χωρίς τζάκια και κομματικές στηρίξεις, παρόλο που ο ίδιος προέρχεται μέσα από την καρδιά της ΝΔ – αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ – παρόλο αυτά,  οι μηχανισμοί – να μη λέμε ονόματα – δεν τον στηρίζουν γιατί η υποψηφιότητα του χαλάει την σούπα και το μοίρασμα της εξουσίας.

Δυστυχώς για το πολιτικό σύστημα της Ξάνθης, ο Πασχάλης Λύρατζης, είναι το “μαύρο ” πρόβατο για το μέχρι σήμερα κατεστημένο. Μάλιστα είναι είναι τόσο εμφανής ο πόλεμος που δέχεται  από το πολιτικό  κατεστημένο της Ξάνθης,  που ακόμη και ο πολιτικός του μέντορας  στηρίζει  “πρώην” δήμαρχο.

Ο ίδιος σε ανάρτηση του στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

“Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Ελένη Αθανασίου πολλές από τις ιδέες της οποίας έχουν ενσωματωθεί στο πρόγραμμά μας για την Νέα Ξάνθη που ονειρευόμαστε και που θα ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε μετά τις 26 Μαϊου
Ελένη Αθανασίου
Γεννήθηκα και ζω στη Ξάνθη. Είμαι μητέρα δύο παιδιών, έχω εργαστεί κατά καιρούς ως ιδιωτικός υπάλληλος και ως γραμματέας στο Πρωτοδικείο Ξάνθης. Μιλάω αγγλικά και είμαι γνώστης χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στις προσπάθειες του Πασχάλη Λύρατζη, γιατί κάνει ένα νέο ξεκίνημα, με νέους ανθρώπους, έχει τη γνώση και τη θέληση να αλλάξουμε την Ξάνθη μας προς το καλύτερο”.