Επιτέλους νέα πρόσωπα αγωνίζονται μέσα από την Ξάνθη για την Ξάνθη Δημήτρης Μπακιρτζής υποψήφιος με τον Π. Λύρατζη

Ακόμη ένας νέος Ξανθιώτης, έξω από το πολιτικό κατεστημένο τούτης της πανέμορφης πόλης όπου τα 1000 της χρώματα, πολιτικοί κακής πάστας τα θόλωσαν και τα γκρίζαραν, στερώντας από τα παιδιά της Ξάνθης, τις παιδικές χαρές, το κολυμβητήριο, τις αθλητικές εγκαταστάσεις που έγιναν από την αδιαφορία των «υπευθύνων» άθλιες και κατάντησαν τα πεζοδρόμια, αντί για πεζούς, να είναι γεμάτα αυτοκίνητα, εμποδίζοντας τα παιδιά των Ξανθιωτών να κινηθούν δίπλα στους γονείς τους με ασφάλεια.
Ο Δημήτρης Μπακιρτζής, στρατιωτικός, πατέρας δύο παιδιών, αποφάσισε να σηκωθεί από τον καναπέ και να γίνει συνοδοιπόρος στον αγώνα του Πασχάλη Λύρατζη να αλλάξει επιτέλους αυτή η γκρίζα και γεμάτη τσιμέντο πόλη. Ο ίδιος αναφέρει:
Η αγάπη μου για την πόλη που μεγάλωσα και εργάζομαι και το ενδιαφέρον μου για το πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι στο Δήμο μας, με οδήγησαν στη απόφαση να παλέψω στο πλευρό του Πασχάλη Λύρατζη και του συνδυασμού ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ.
Με την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των συμπολιτών μου, δεσμεύομαι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτήν την προσπάθεια, προκειμένου να αποκτήσει H Ξάνθη Νέο αέρα και Νέα Δυναμική!