Αθλητισμός

Τις θέσεις του για τον αθλητισμό παρουσιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης και όλη στην Ξάνθη γνωρίζουν την αγάπη για αυτόν.

Με δεδομένο ότι προέρχεται από την οικογένεια του αθλητισμού, είναι βέβαιο ότι θα τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις του σε αυτό το κομμάτι της πολιτικής του παρουσίας. 

Σημεία που αξίζει να μείνει κάποιος είναι δύο. Πρώτον, την δημιουργία άμιλλας μεταξύ των μαθητών και των σχολείων. Είναι σημαντικό οι μαθητές των σχολείων να συμμετέχουν και να προσπαθούν να αναδείξουν το σχολείο τους,  μέσα από την άμιλλα και τον ευγενικό ανταγωνισμό.

Δεύτερο σημείο που αξίζει να μείνει κανείς αναφορικά με τις δεσμεύσεις του υποψηφίου δημάρχου Πασχάλη Λύρατζη. Είναι αυτή που αφορά τα εξειδικευμένα προγράμματα άθλησης για συνδημότες μας με αναπηρία και αυτό κουμπώνει με την εξαγγελία του για καθαρά και προσβάσιμα πεζοδρόμια. Τα εξειδικευμένα προγράμματα άθλησης των πολιτών με αναπηρία θα δώσουν ζωή στους καθηλωμένους συμπολίτες μας και είναι δείγμα πώς ο υποψήφιος πρόεδρος γνωρίζει πολύ καλά πώς πρέπει πλέον η πόλη να “αναδιοργανωθεί” και να γίνει φιλόξενη σε όλους.

– Διοργάνωση ενδοδημοτικών σχολικών πρωταθλημάτων.

– Εξειδικευμένα προγράμματα άθλησης, που απευθύνονται σε κατηγορίες πολιτών με αναπηρία.
Την αγάπη μου για τον αθλητισμό την γνωρίζετε όλοι σας. Και πραγματικά στον τομέα αυτό τα τελευταία χρόνια υστερούσαμε ως Δήμος. Οι υποδομές μας δεν συντηρήθηκαν όπως έπρεπε, δεν δόθηκαν κίνητρα στου συλλογικούς φορείς ούτε στους ιδιώτες, ώστε να κάνουμε βήματα μπροστά.
Στόχοι μας :
– Καθιέρωση αγώνων και τουρνουά με σκοπό την ανάδειξη της πόλης ως αθλητικού προορισμού της περιοχής.
– Προσπάθεια καθιέρωσης 3ήμερου τουρνουά μπάσκετ με ομάδες Α κατηγορίας από τα Βαλκάνια. Είναι πολύ σημαντικό ως αθλητικό γεγονός για την προσέλκυση κόσμου και επισκεπτών.
– Ποδηλατικοί αγώνες ανωμάλου δρόμου. Αξιοποιώντας τα μοναδικά μονοπάτια που έχουν στην ορεινή μας περιοχή μπορεί να δημιουργηθεί μια πολύ σημαντική διοργάνωση σε συνδυασμό με τον αθλητικό τουρισμό.
– Ανάπτυξη τουριστικού αθλητισμού στην Σταυρούπολη με πεδία καταρρίχησης και αγώνες βουνού.
– Κολυμβητήριο: Δέσμευσή μας η επίσπευση των εργασιών για την άμεση επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου, με προσωπική δέσμευσή μου ότι δεν θα χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος. Ανάδειξη και στήριξη των κολυμβητικών συλλόγων με στόχο τη δημιουργία προγραμμάτων για όλες τις ηλικίες, αλλά και τις ευπαθείς ομάδες.
– Γήπεδο Ασπίδας: Άμεση αποκατάσταση του ταρτάν και των οργάνων, νέοι πυλώνες φωτισμού, άνοιγμά του για το κοινό 365 μέρες το χρόνο.
– Άμεση αποκατάσταση όλων των υποδομών των γηπέδων του δήμου μας.
– Διοργάνωση αγώνων για Φιλανθρωπικούς σκοπούς.
– Διοργάνωση ενδοδημοτικών σχολικών πρωταθλημάτων.
– Βραβεύσεις διακριθέντων αθλητών, αλλά και βετεράνων πρωταθλητών.
– Νέα προγράμματα μαζικού αθλητισμού.
– Εξειδικευμένα προγράμματα άθλησης, που απευθύνονται σε κατηγορίες πολιτών με αναπηρία.

Πασχάλης Λύρατζης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης

Διαδώστε (share) https://www.facebook.com/SyndiasmosNeaXanthi/

#anoiktespedikesxares #metonpasxalh #PasxalisLyratzis #NeaXanthi#Ekloges2019