Πρέπει να ομολογήσουμε ότι το άρθρο του Π. Παπαδόπουλου στον ΜΑΧΗΤΗ μας προβλημάτισε και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα προβληματίσει και τους ψηφοφόρους της Ξάνθης .

Με αφορμή την παρουσίαση του συνδυασμού  και του  Μ. Τσέπελη, εκτιμούμε ότι είναι καιρός να ακούσουμε και τις προτάσεις – προγράμματα όλων των  παρατάξεων εκτός από συνθήματα.

Είναι πολύς καιρός πλέον που οι Ξανθιώτες παρακολουθούν τις δράσεις και τις εξαγγελίες των υποψηφίων δημάρχων προσπαθώντας μέσα από όλα όσα ακούγονται να επισημάνουν τι, πώς και με ποιο κόστος θα διοικήσουν την πόλη.

Μήπως είναι καιρός μετά τις παρουσιάσεις τών υποψηφίων δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων οι  υποψήφιοι δήμαρχοι να πούνε στους Ξανθιώτες ότι θα κάνουν πέντε πράγματα, πώς θα τα κάνουν, πότε θα τα κάνουν και πόσο θα κοστίσουν αυτές οι δράσεις στους δημότες όταν αυτοί αναλάβουν την διακυβέρνηση του τόπου;

Διαφορετικά θα δοθεί η αίσθηση στους Ξανθιώτες πώς οι πρωτοκλασάτοι του δημόσιου βίου, μπήκαν  σε ένα πολιτικό αλισβερίσι που δεν έχει καμμία σχέση με το μέλλον των δημοτών της Ξάνθης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ…ΤΣΕΠΕΛΗ!; Πώς να… μπαζώνετε τα ρέματα, πώς να βάζετε μπαριέρες στους… δρόμους, πώς να «χτίζετε» παράνομα, πώς να… πλουτίσετε;

Το συνδυασμό του παρουσιάζει το Τσέπελης από το ξενοδοχείο που επί χρόνια (παρανόμως) ήταν…ΑΦΑΝΗΣ εταίρος και βοούσε όλη η Ξάνθη! 

Όπως ήταν αναμενόμενο και αφού πρώτα περίμενε ο ίδιος την συγκέντρωση του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου στην οποία παρουσίασε και τους 80 υποψηφίους του, την δική συγκέντρωση και μάλιστα στο ξενοδοχείο στο οποίο διετέλεσε επί χρόνια “σκανδαλωδώς”… αφανής εταίρος (σ.σ. Τα είχε γράψει και ο Αείμνηστος Γ. Ροδίου), αφού πρόκειται περί δημοτικού ακινήτου, ανήγγειλε χθες και ο δηλώνων δημόσια… «αριστεροκεντροδεξιός» υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης.

Στόχος του; Να…εμψυχώσει τους «οπαδούς» του αλλά και να εμφανίσει στελέχη της Ν.Δ. ως υποστηριχτές του, σε αντιδιαστολή της επίσημης κομματικής γραμμής που εκφράστηκε με την επιστολή του Νικήτα Κακλαμάνη και τις δηλώσεις Βαγγέλη Μεϊμαράκη οι οποίοι στηρίζουν δυνατά τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο ως υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας.

Στην πρόσκληση που έστειλε στο «Μαχητή» ο κύριος Τσέπελης αναφέρει τα παρακάτω:

«Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ώρα 19:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου “Elisso”, όπου θα γίνει η παρουσίαση του συνδυασμού μας.

Θα είναι τιμή και χαρά να παρευρεθείτε κοντά μας για έναν καλύτερο Δήμο.

Με εκτίμηση, Μανώλης Τσέπελης

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ξάνθης

«Δύναμη για το Αύριο»»

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο …ΤΣΕΠΕΛΗΣ;

Φυσικά εκτός από την παρουσίαση των υποψηφίων του, ο επί 30 χρόνια «δερβέναγας» της πόλης θα παρουσιάσει και την διακήρυξη της παράταξής του, οπότε εύλογα από τους δημότες και  την τοπική κοινωνία του τίθενται και τα παρακάτω ερωτήματα.

Τι πρόγραμμα θα μας παρουσιάσετε κύριε Τσέπελη;

  1. Πως μπορεί να «πλουτίσει» ένας δημοτικός σύμβουλος στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, μέσα από τις έμμισθες θέσεις που κατέχει; Γεγονότα που καταγράφηκαν όχι μόνο στον Αθηναϊκό τύπο αλλά καταγγέλθηκαν σε βάρος σας και μέσα από το δημοτικό συμβούλιο;
  2. Πώς να… μπαζώνετε τα ρέματα της Χρύσας ημέρα… Κυριακή με την ΑΝΟΧΗ όλων των αρχών και τελικά να τιμωρείστε από το Εφετείο Θράκης με τελεσίδικη ποινή φυλάκισης 8 μηνών; Λόγω… παραγραφής των λοιπών… αδικημάτων για τα οποία είχατε τιμωρηθεί πρωτοδίκως;  
  3. Πώς να ΓΕΜΙΖΕΤΕ τραπεζοκαθίσματα και μπαριέρες ακόμη και τους… δρόμους της πλατείας  Αντίκα με την πλήρη κάλυψη της αστυνομίας αλλά και του Δήμου Ξάνθης; (Γιορτές Π. Πόλης-Σεπτέμβρης 2018!!!)
  4. Πώς να «χτίζετε» παράνομα στη Παλιά πόλη;  Και μάλιστα εκτελώντας ο ίδιος τις… παράνομες εργασίες επάνω στα… κεραμίδια της πρώην «Αρχόντισσας»; (σ.σ. Της οποίας ουδείς γνωρίζει τι απέγιναν τα πρόστιμα που υποβλήθηκαν από τον Δήμο Ξάνθης;…!!!)

5.Πως να… συνενώνετε παράνομα δυο διαφορετικά ακίνητα στο ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ και να λειτουργείτε επί 6 και πλέον μήνες ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ το νέο…μαγαζί σας με το… ημιυπαίθριο μανάβικο της Μητρόπολης; Χωρίς κανέναν έλεγχο; Και με την πλήρη κάλυψη και του τότε αντιδήμαρχου Δόμησης και γενικότερα του Δήμου Ξάνθης;

  1. Λειτουργώντας με…ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΣ λογαριασμούς την δημοτική επιχείρηση ΔΕΑΞ που έκανε την εποχή εκείνη τα Καρναβάλια; (σ.σ. Μετά απο καταγγελίες σύσσωμης της αντιπολίτευσης;)
  2. Αγοράζοντας ως Μανώλης Τσέπελης απο την ΑΤΕ επί Κυριάκου Κοντογιαννίδη δεκάδες στρέμματα σε περιοχή όπου με λεφτά του Δήμου Ξάνθης είχατε …οραματιστεί να κατασκευάσετε το περιβόητο… εργοστάσιο ΦΥΣΙΣ αδιαφορώντας για την ρύπανση του περιβάλλοντος; Και το κακό που θα προξενούσατε στη Ξάνθη και ευτυχώς  τότε σας σταμάτησαν οι Δ. Μπένης, Θ. Ξυνίδης και Γ. Παπαμαρκάκης;
  3. Χρησιμοποιώντας το πολυτελές τζιπ της ΔΕΥΑΞ ως… ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ το οποίο παρκάρατε επί σειρά ετών στο γκαράζ ή έξω από το πολυτελές σπίτι σας στη Χρύσα;
  4. Εμφανιζόμενος (παράνομα φυσικά) ως… ΑΦΑΝΗΣ ΕΤΑΙΡΟΣ στο δημοτικό ακίνητοElissoHotelεπί Αειμνήστου Παναγιώτη Ανδρικόπουλου; Στέλνοντας μάλιστα εξώδικα στον Δήμο Ξάνθης προκειμένου να εκμεταλλευθείτε εσείς τον καλοκαίρι του Κυβερνείου; (σ.σ. Συνεχείς καταγγελίες την περίοδο εκείνη απο Σταυρακάρα και Φανουράκη στο Μαχητή…!)
  5. Παίρνοντας ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ δάνεια εκατομμυρίων ευρώ που πλήρωνε όμως ο… Δήμος Ξάνθης;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ θα παρουσιάσετε την Δευτέρα 15 Απριλίου στους δημότες και στους… ψηφοφόρους σας κύριε Τσέπελη;;;! 
-Εσείς, οι υποψήφιοί σας και οι …συνεργάτες σας; 
-Αυτο το ΜΕΛΛΟΝ Τσέπελη ετοιμάζετε όλοι μαζί για την πόλη μας;