ΔΙΑΨΕΥΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΙΔΗ

Σε διάψευση – δήλωση μη συμμετοχής του Σάββα Χατζησταυρίδη στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Δαλάτση προβαίνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Τοπείρου, τονίζοντας μέσω της Xanthi Times.gr ότι δεν έδωσε ποτέ την τελική έγκρισή στην συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Τοπείρου Κώστα Δαλάτση,  αποδίδοντας το γεγονός της συμπερίληψης του στην λίστα των υποψηφίων σε παρανόηση των προθέσεων του.

Να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Τοπείρου Κ. Δαλάτσης, την 18 Μαρτίου του 2019 στην ανακοίνωση του πρώτου σκέλους του συνδυασμού του είχε συμπεριλάβε και το όνομα του κ. Σάββα Χατζησταυρίδη στην λίστα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης του, κάτι που ο ίδιος ο κ. Χατζησταυρίδης απορρίπτει.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μιλά με σεβασμό για τον Κ. Δαλάτση και τον θεωρεί άξιο αγωνιστή. Μάλιστα ο κ. Χατζησταυρίδης αναφέρει πως αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές θα επιθυμούσε την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Τοπείρου Κ. Δαλάτση, τον οποίο χαρακτηρίζει έντιμο αγωνιστή, αποδίδοντας σε παρανόηση των λόγων του, την αναγραφή του ονόματός του στο ψηφοδέλτιο.

Ποιο συγκεκριμένα ο κ. Σάββας Χατζησταυρίδης αναφέρει στην Χanthi Τimes.gr, ότι συνομίλησαν όπως και με τους άλλους αρχηγούς των παρατάξεων αλλά δεν έδωσε την τελική του απόφαση ευχαριστώντας τον παράλληλα για την εκτίμηση του και την επιθυμία του να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του.

Ποιο συγκεκριμένα ο κ. Χατζησταυρίδης αναφέρει: «Δεν αμφισβητώ ότι έγινε με τον Κώστα Δαλάτση η συζήτηση συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο του, αλλά όταν πραγματοποιήθηκε αυτή, δεν είπα το τελικό ναι. Επίσης δεν έκρυψα την διάθεση μου να βρίσκομαι στην παράταξη του αλλά του ζήτησα να μην βάλλει το όνομά μου στα πρώτα ονόματα των υποψηφιοτήτων της παράταξης του γιατί ήθελα να το σκεφθώ καλλίτερα με δεδομένο ότι λόγω της πολιτιστικής, και πολιτικής μου δράσης στην γενέτειρά μου, ήθελαν και άλλες παρατάξεις την συμμετοχή μου στο δικό τους συνδυασμό. Επίσης έπρεπε να δω την διάθεση των ψηφοφόρων και συντοπιτών μου στο Τύμπανο όπου εκλέγομαι.

Ο λόγος που δεν επέλεξα την παράταξη του Κ. Δαλάτση ήταν ότι δέχτηκα πιέσεις από τους συγχωριανούς μου, ζητώντας μου να κατέβω και πάλι με την παράταξη την οποία ανήκα δηλαδη την παράταξη του Άγγελου Κιλικιώτη με τον οποίο ήμασταν συνυποψήφιοι την προηγούμενη τετραετία. Είχαμε μείνει στην δέσμευση ότι αν η παράταξη μας κατέβαινε εκ νέου στις εκλογές του δήμου Τοπείρου, θα ξανακατεβαίναμε μαζί. Παράλληλα όμως, δεν απέκλεισα όπως κάνει όλος ο κόσμος, τις συζητήσεις και με τις άλλες παρατάξεις. Αυτός ήταν και ο όρος μου στο Κ. Δαλάτση κατά την διάρκεια των συνομιλιών μου μαζί του. Να μην μπει το όνομά μου στην λίστα υποψηφίων της παράταξης του μερί να δώσω το τελικό οκ. Τονίζω και λέω ότι χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον Κώστα, τον οποίο θεωρώ άξιο αγωνιστή και ίσως κάτω από διαφορετικές συνθήκες να εμούν μαζί του, ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στην δική του παράταξη».

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΙΔΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΤΟΠΕΙΡΟΥ

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Κ. ΔΑΛΑΤΣΗ.

Με το σύνθημα «όλοι μαζί για την αλλαγή» ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Δαλάτσης, υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου, παρουσιάζει τους τα 20 πρώτα στελέχη του.

Σήμερα καλούμε τους δημότες του Δήμου Τοπείρου, να ενωθούμε και να προχωρήσουμε «Όλοι  Μαζί για την Αλλαγή».

Διαλέγουμε να μιλήσουμε με λόγια που μας ενώνουν και όχι για πράγματα που μας διχάζουν.

Θα μπορούσαμε να σταθούμε σε πολλά, εξαπολύοντας επιθέσεις για την Δημοτική Αρχή της προηγούμενης πενταετίας η οποία αποδείχθηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων αλλά δεν θα το κάνουμε μιας και ο σκοπός μας δεν είναι να ξοδέψουμε τις δυνάμεις μας σε μικροπρέπειες και κατηγόριες.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και ζητάμε την εμπιστοσύνη των δημοτών για τη διοίκηση του Δήμου μας  γιατί σκοπός μας είναι να εργαστούμε ώστε η ζωή στους οικισμούς μας να γίνει καλύτερη για όλους μας. Αυτός πιστεύουμε ότι είναι ο σκοπός της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Δαλάτσης ως αγρότης ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες και κτηνοτρόφους του Δήμου. Από πολύ νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τα κοινά του Δήμου και τους συνδικαλιστικούς φορείς των αγροτών, έχει γνώση της τοπικής αυτοδιοίκησης και τον τρόπο με τον οποίον πολλά ζητήματα μπορούν να επιλυθούν.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ.

Γι’ αυτό και αναλάβαμε την πρωτοβουλία για τη συγκρότηση μιας παράταξης με ενωτική λογική και γνώμονα να επουλώσουμε τις πληγές αυτής της πενταετίας και να υπηρετήσουμε την κοινωνική συνοχή στο Δήμο μας.

Μετά την πρώτη επίσημη συνάντηση των στελεχών που έχουν εκδηλώσει εδώ και καιρό ανοιχτά την πρόθεσή τους να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια, προχωρούμε στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων της παράταξης  «Όλοι Μαζί για την Αλλαγή»  του Κώστα Δαλάτση:

 

1) ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ)

2) ΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΦΕΡΤΟΥΝ  (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

3) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  (ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΔΔΗΕ)

4) ΓΚΑΛΙΠ ΡΑΜΑΔΑΝ  (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)

5) ΔΕΛΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ   (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

6) ΔΡΑΜΠΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  (ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

7) ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ   (ΓΕΩΠΟΝΟΣ)

8) ΚΟΥΡΑΜΙΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ   (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ)

9) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ  (ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ)

10) ΚΥΡΚΟΥΣΗΣ ΣΑΒΒΑΣ  (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ)

11) ΜΑΡΑΓΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ   (ΟΙΚΙΑΚΑ)

12) ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΡΙΣΑ (ΛΑΡΑ)   (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

13) ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ   (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

14) ΝΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ    (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ & ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ SUPER LEAGUE)

15) ΞΑΝΘΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ   (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

16) ΡΑΪΦ ΟΓΛΟΥ ΡΑΪΦ    (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

17) ΡΙΧΑΤ ΟΓΛΟΥ ΟΖΓΚΙΟΥΛ   (ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)

18) ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΣΤΑΘΙΤΣΑ (ΕΦΗ)   (ΝΟΣΟΚΟΜΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

19) ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ   (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

20) ΦΕΪΖ ΟΓΛΟΥ ΙΝΑΝΤΣ   (ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ)

21) ΧΑΣΑΝ ΟΓΛΟΥ ΜΟΥΤΛΟΥ   (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

22) ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ   (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ)