Καλημέρα, Καλό Μήνα και προσοχή στις… Πρωταπριλιάτικες φάρσες και τα ψέματα! Ιδίως από το απογευματάκι, που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα μας κάνει λίγο πιο… ευκολόπιστους!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά Καλό Μήνα φίλε Κριέ! Σήμερα λάμπεις από οξυδέρκεια και ισχυρή επικοινωνιακή γοητεία, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές, δραστηριότητες και επαφές! Πολλές από τις καταστάσεις και τα γνώριμα μονοπάτια της καθημερινότητας σου, αλλάζουν σήμερα και βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό! Με την βοήθεια των φίλων σου κυρίως, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο! Το απρόβλεπτο, θετικού ή αρνητικού χαρακτήρα, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του τώρα! Η καλοπέραση, είναι δεδομένη, ακόμα και μέσα από… πρωταπριλιάτικα αστεία!

Αισθηματικές Προβλέψεις Το συναίσθημα σήμερα, έρχεται σε αντιρροπία με την λογική και αυτό δεν φαίνεται άμεσα και φανερά στην επιφάνεια. Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ πιθανόν εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική συναναστροφή ή παρεΐστικη διάθεση και όχι μέσα από άμεση ερωτική προσέγγιση. Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου θα σου δώσει περισσότερη ελευθερία και ταυτόχρονα ενισχυμένο συναίσθημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Οι συνεργασίες σημαίνουν πλέον, πολλά περισσότερα για σένα, αφού είναι ο παράγοντας και ο λόγος, που θα σε οδηγήσουν στην ικανοποίηση, την ανακούφιση και την επιτυχία, στον τομέα της εργασίας! Στις οικονομικές σου υποθέσεις, πες όχι στην αλόγιστη γρήγορη δράση και στις λάθος αυθόρμητες αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά Φίλε Ταύρε, καλό μήνα! Μπορεί να είναι Πρωταπριλιά, αλλά εσύ δεν λες ψέματα στον… εαυτό σου! Ξέρεις επιτέλους τι ακριβώς επιθυμείς και σήμερα το καταφέρνεις πολύ εύκολα! Αντιδράς όπως πρέπει στις καταστάσεις, τα γεγονότα, αλλά και στους γύρω σου! ‘Ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα, προσγειωμένα, αλλά και ορισμένες στιγμές κάπως ψυχρά και απρόσιτα! Κι όμως! Αυτή σου η στάση και συμπεριφορά, θα φέρει κοντά σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που όντως θέλουν το καλό σου και πραγματικά σε αγαπούν! Επίσης, με ποικίλους τρόπους, προκαλείς τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου και κυρίως συγγενών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα να αρπάξεις την μεγάλη ευκαιρία για μια νέα σταθερή, ουσιαστική και σοβαρή σχέση! Η δυνατότητα αυτή μπορεί να σου δοθεί, ακόμα και μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για παράπονα, αλλά και συνεχείς απαιτήσεις, θα επιφέρει προβλήματα και πιθανόν απομάκρυνση μεταξύ εσένα και του συντρόφου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Πετυχαίνεις σήμερα στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να σου εξασφαλίσουν το επαγγελματικό σου μέλλον, αλλά και την οικονομική σου σιγουριά!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά Καλό Μήνα! Σήμερα, φίλε Δίδυμε, έχεις την έντονη ανάγκη και διάθεση για περιπέτεια, ελευθερία, κοινωνικότητα, επικοινωνία και αλλαγή! Ουσιαστικά, βρίσκεις τον εαυτό σου, αλλά πρέπει να προσέξεις σε επαφές, συναναστροφές και επικοινωνίες, την τάση σου για προκλητικά αστεία και προσβολές, άθελα σου! Όπως και να έχεις, πρόκειται για μία ημέρα, γεμάτη επαφές, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη και μετακίνηση! Ναι, ένα καλό νέο έρχεται, το οποίο θα σου αλλάξει όλα σου τα δεδομένα και δεν θα ’ναι πρωταπριλιάτικο αστείο!

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε υπερενθουσιασμό και μεγάλες προσδοκίες, απέναντι σε νέες γνωριμίες ή σχέσεις και φλερτ, για να μην προσγειωθείς απότομα! Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα είναι κάπως περίεργα! Ναι μεν, ο σύντροφος δείχνει να απολαμβάνει την παιχνιδιάρικη συμπεριφορά σου, αλλά από την άλλη η τάση σου για υπερβολική ανεξαρτησία, προκαλεί τις αντιδράσεις του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, αισθάνεσαι σαφώς λιγότερο άγχος, αφού διαπιστώνεις πως πολλοί από τους στόχους σου, πραγματοποιούνται!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά Καλό μήνα, αγαπητέ Καρκίνε! Σήμερα θα καταφέρεις πολύ πιο εύκολα να πετύχεις στόχους και σχέδια! Είσαι προφανώς και εμφανώς, ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Με τον τρόπο αυτό, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες και στόχους. Ιδανική ημέρα, για να επιδιώξεις μία επανένωση ή μία εκ νέου συζήτηση και θα διαπιστώσεις πως θα βγει υπέρ σου, η πρωτοβουλία σου! Πες ναι στην πειθώ και την διορατικότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μία μέρα αποκάλυψη! Μπορείς τώρα εύκολα, να διαφυλάξεις τα σημαντικά μυστικά σου από τον σύντροφο, αλλά ο σύντροφος όχι τα δικά του, από σένα! Όπως και να ‘χει, το σεξ και ο ερωτισμός, θα είναι αυτά που θα απολαύσεις σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή, θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου, αφού δουλειά, φίλοι, υποχρεώσεις και οικογένεια, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και εσύ καταφέρνεις να πλησιάσεις , το άτομο που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Επαγγελματικά, βρίσκεις θεαματικούς τρόπους για να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε συνεργάτες και συναδέλφους, ανακαλύπτοντας τα πραγματικά τους πρόσωπα! Οικονομικά, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις ακόμα και για παλαιά προβλήματα!

ΛΕΩΝ

Γενικά Καλό μήνα, φίλε Λέοντα! Επιτέλους, η σημερινή ημέρα θα δώσει τέλος στην μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι θα είναι δίπλα σου και θα επιδιώκουν με ποικίλους τρόπους να σε έχουν κοντά τους! Όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, πράγμα που θα σε εξυπηρετήσει, ώστε να πάρεις τον χρόνο με το μέρος σου και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι δυσκολίες, σταματούν εδώ, ενώ λύσεις έρχονται ξαφνικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις Η σχέση σου, θα μπορέσεις σήμερα να βρει τις σωστές ισορροπίες, αν είσαι δεσμευμένος! Ο σύντροφος σου, αναγνωρίζει την καλή σου πρόθεση και το ταλέντο να είσαι τώρα ένας καλός ακροατής, γεγονός που θα βοηθήσει πολύ, στην ενδυνάμωση της αγάπης σας! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο σοβαρό και ίσως αρκετά ντροπαλό και εσωστρεφές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Διορθώνονται οι συναδελφικές σου σχέσεις και συνεργασίες και επιτέλους ηρεμείς! Οικονομικά, κάνεις αρκετά λάθη στην διαχείριση των χρημάτων σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά Αγαπητέ Παρθένε, καλό μήνα! Η πρακτικότητα και η λογική σου, είναι πάντα τα δυνατά σου σημεία, αλλά ιδίως σήμερα θα καταφέρεις σίγουρα να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερους από τους στόχους σου! Επικοινωνείς ωφέλιμα και αποτελεσματικά και μάλιστα, οι άλλοι σε ευγνωμονούν με κάθε τρόπο! Αξιοσημείωτη, είναι και η εύνοια για αλλαγές στην εμφάνιση σου και απαλλαγή από κακές συνήθειες ή τοξικές!

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζήτηση με τον σύντροφο, να γλυκάνετε και να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας, όπως επίσης και να βρείτε έμπρακτες λύσεις, στα κοινά σας προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον, σου δείχνει έντονα το ερωτικό του ενδιαφέρον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στα επαγγελματικά σου, η απόδοσή σου βελτιώνεται πολύ και αυτό αναγνωρίζεται, με ανταμοιβές! Οικονομικά, αγχώνεσαι πολύ για το τίποτα! Όλα θα πάνε καλά!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά Καλό μήνα φίλε Ζυγέ! Σήμερα, μην χάσεις ευκαιρία για καλοπέραση και τύχη, αφού τα γεγονότα της ημέρας, θα φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, διασκεδαστικές στιγμές, κοινωνικότητα και επιπλέον, θα σε βοηθήσουν, ώστε να τραβήξεις όλα τα βλέμματα των γύρων σου, πάνω σου! Γοητεύεις πανεύκολα τα πλήθη και με αυτό τον τρόπο, καταφέρνεις να πετύχεις υψηλούς στόχους και σκοπούς! Είσαι από τους πρωταγωνιστές της ημέρα και είναι σίγουρο το συνεχές χαμόγελο στο πρόσωπο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι τόσο εγωιστής, δραματικός και απαιτητικός, για να μην χάσεις με τον τρόπο αυτό, την σημερινή εύνοια, το πάθος, το συναίσθημα, το ρομαντισμό και την καλοπέραση με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές, συναισθηματική τύχη και μπόλικο ερωτικό «παιχνίδι»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Επαγγελματικές και οικονομικές δράσεις, θα έχουν σήμερα επιτυχία, αρκεί να μην παρασυρθείς στην γοητεία του ρίσκου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά Καλό μήνα, φίλε Σκορπιέ και σήμερα πες σίγουρα όχι στα… πρωταπριλιάτικα ψέματα! Τώρα τα συναισθήματα σου εντείνονται, όπως και τα ένστικτα και η διαίσθηση σου. Θα καταλάβεις πολλές από τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και παράλληλα θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις και λύσεις, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ανακαλύπτεις ψέματα και ξέρεις πια, ποιοι φοράνε «μάσκες» και ποιοι όχι! Επιπλέον, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης σε πρακτικά θέματα, αλλά και συγγενικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι ελεύθερος, για κάποιο λόγο σήμερα, θα επανέλθουν κάποιες αναμνήσεις, νοσταλγία και μία περίεργη προσκόλληση, σχετικά με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Σκέψου λογικά όμως, πριν κάνεις το πρώτο βήμα! Αν είσαι ήδη με κάποιον, δένεσαι συναισθηματικά με τον σύντροφο και περνάτε όμορφα, απολαμβάνοντας μαζί τις μικρές χαρές της ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Απολαμβάνεις την ύπαρξη ενός ευχάριστου επαγγελματικού περιβάλλοντος και πετυχαίνεις οικονομικούς στόχους, λόγω των αρκετά βελτιωμένων κινήσεων σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά Καλό μήνα, φίλε Τοξότη! Σήμερα, η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι επιτέλους πολύ πιο εύκολη υπόθεση! Η δράση σου σε καταστάσεις και περιστάσεις, είναι εξαιρετικά ταχεία, «ξύπνια» και αποτελεσματική. Ο άμεσος, κατανοητός και ευθύς τρόπος που μιλάς και επικοινωνείς, θα φέρει στο δρόμο σου, πολλές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή και να πετύχεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου, χρειάζεται άμεσα περισσότερη υπευθυνότητα, εντιμότητα και συναίσθημα από μέρους σου! Σήμερα, αν δεχτείς κάποια παράπονα από τον σύντροφο, κάτσε και άκου τι έχει να σου πει και μην αδιαφορείς ! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις γνωριμίες, επαφές και φλερτ και νιώθεις απόλυτα επιθυμητός και περιζήτητος ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Σήμερα οφείλεις να είσαι πιο διαλλακτικός με συνεργάτες και συναδέλφους, ώστε να βρείτε λύσεις από κοινού. Κάποια μικρά έξοδα, θα σε βγάλουν προσωρινά εκτός προϋπολογισμού!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά Καλό μήνα, φίλε Αιγόκερε! Σήμερα θα νιώσεις πολύ πιο δυνατός, γεμάτος αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Συγκυρίες και γεγονότα θα φέρουν την επιτακτική ανάγκη για σοβαρότητα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν, έρχονται τώρα, αλλά πριν τις υλοποιήσεις, κάνε ένα προγραμματισμό, ώστε να μην πέσεις πάλι σε λάθη! Στις επαφές σου και στις επικοινωνίες σου, πετυχαίνεις να πείθεις με ευκολία τον συνομιλητή σου, γι’ αυτό σήμερα πες ναι σε σημαντικές συζητήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να γίνεις πιο ντροπαλός και συνεσταλμένος από ότι συνήθως, ιδίως απέναντι στο φλερτ ενός εξωστρεφούς και θαρραλέου ατόμου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα εκφράσεις με κάθε τρόπο στον σύντροφο σου, την ανάγκη σου για ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Δεν χρειάζεται όμως να το κάνεις αυτό με τάσεις κτητικότητας και απαιτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Νέες λύσεις και ιδέες, φέρνουν επαγγελματική επιτυχία, γι’ αυτό μην μένεις στα ίδια και τα ίδια! Οικονομικά, τα νέα είναι μόνο θετικά σήμερα! Απόλαυσε το!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά Καλό μήνα, φίλε Υδροχόε, με μία Πρωταπριλιά, όπου η Σελήνη είναι στο δικό σου Ζώδιο! Έχεις σίγουρα επιτυχία στις κινήσεις σου, λόγω της γρήγορης, αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου! Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αυτό φαίνεται και προς τα έξω! Καταφέρνεις και πείθεις τους συνομιλητές σου και γοητεύεις μέσα από συναναστροφές, αρκεί να αποφύγεις ξεσπάσματα, έπαρση και απαιτητικότητα! Αρκετοί στόχοι, κάθε είδους, εκπληρώνονται τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε ανούσιους καυγάδες και διαφωνίες! Διοχέτευσε διαφορετικά την ενέργεια σου και απόλαυσε στιγμές πάθους, ερωτισμού και σεξουαλικότητας, με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα καταφέρεις να το κατακτήσεις σίγουρα! Ξέρεις πως να παίξεις το παιχνίδι του έρωτα και είσαι φυσικά ο νικητής του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Πες όχι σε εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά και σε βιαστικές οικονομικές αποφάσεις ή κινήσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά Καλό μήνα, αγαπητέ Ιχθύ! Μπορεί οι άλλοι να έχουν κέφια για… Πρωταπριλιάτικα αστεία, εσύ όμως, δεν μπαίνεις καν στην διαδικασία κοινωνικοποίησης ή έντονης συναναστροφής με τους άλλους, αφού δεν μπορείς και δεν θες να εκφράσεις σκέψεις, συναισθήματα και απόψεις! Πολύ πιθανόν βέβαια, οι γύρω σου να παρεξηγούν την συμπεριφορά σου, αλλά εσένα να μην σε πτοήσει αυτό, αφού η ημέρα ενδείκνυται για ενδοσκόπηση, λήψη αποφάσεων και «διάλογο» με τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις πως πια δεν αρκείσαι σε έναν έρωτα, με αποτέλεσμα να παρασυρθείς σε κάτι παράλληλο ή παράνομο! Προσοχή λοιπόν, στις αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, υποκύπτεις εξαιρετικά εύκολα στην κολακεία και στα μεγάλα λόγια, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να απογοητευτείς στο τέλος, λόγω ψευδαισθήσεων και ευπιστίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Είσαι αρκετά επιρρεπής σε παραλήψεις ή λάθη στην καριέρα και πρέπει να προσέχεις! Επίσης να είσαι σωστός στις οικονομικές σου υποχρεώσεις!