Όλα αυτά τα χρόνια οι δημοτικές αρχές απαξιώθηκαν από τους συνδημότες μας και ο λόγος ήταν γιατί ποτέ οι δήμαρχοι δεν άκουγαν τους δημότες.

Ένας δήμαρχος που θέλει το καλό των δημοτών του ακούει, διαβάζει στα κοινωνικά δίκτυα, μιλά στο δρόμο με τους συνδημότες του, ακούει τα παράπονα και τα λάθη του ενδεχομένως από τους επαγγελματίες και συνομιλεί με τους φορείς της πόλης προσπαθώντας να ταυτιστούν απόψεις και έργα όπως π.χ. όταν η ΔΕΥΑΞ σκάβει το δρόμο να συνεννοείται  με την ΔΕΗ ή τον ΟΤΕ αν έχουν στο πρόγραμμα να σκάψουν και αυτοί ούτως ώστε να προγραμματισθούν οι εργασίες να γίνουν ταυτόχρονα. Όχι ράβε ξήλωνε όπως λέγανε οι παλιοί. Πράγματα απλά, καθημερινά στην λογική των Ξανθιωτών και όμως ανύπαρκτα στην Ξάνθη.

Αυτός ήταν ο λόγος που ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης Π. Λύρατζης δεσμεύεται ότι θα ακούει τους συνδημότες του όταν τον εμπιστευθούν και θα έχει την πόρτα του ανοιχτή σε όλους κάτι, που κακά τα ψέμματα λείπει από τους ντόπιους πολιτικούς που ασκούν εξουσία.

Μάλιστα στον ιστοχώρο της παράταξης του Νέα Ξάνθη υπάρχει δημόσια δέσμευση του ότι θα ακούει τους συνδημότες του και ζητά να επικοινωνήσουν μαζί του, να του γνωρίσουν τα προβλήματα της γειτονιάς του για να συμπεριληφθούν στις άμεσες προτεραιότητες ανάλογα με τις ανάγκες.

ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ

Ο Πασχάλης ακούει
Όσοι με ξέρουν προσωπικά γνωρίζουν ότι είμαι άνθρωπος του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων. Το κυριότερο είναι ότι ΑΚΟΥΩ.

Η συνεχής επαφή με τους δημότες της Ξάνθης όλα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησα την τοπική αυτοδιοίκηση (στην Νομαρχία και στον Δήμο Ξάνθης) ήταν για μένα το Α και το Ω. Ας κάνουμε και την διαδικτυακή μας αρχή από εδώ.

Στείλτε μου τις προτάσεις σας ή γράψτε δημόσια τις απόψεις σας για ότι σας απασχολεί και ότι θέλετε να αλλάξουμε. Ας ξεκινήσουμε ένα «υπεύθυνο» διάλογο για μια Νέα Ξάνθη που όλοι ονειρευόμαστε και που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας.

Πασχάλης Λύρατζης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης