Υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης πήρε την ευλογία του «ψευτομουφτή». Δεν  φταίει μόνο η Αθήνα για την κατάντια της Θράκης

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Σοκ προκάλεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΜΑΧΗΤΗΣ» που έκανε αναφορά στην επίσκεψη ενός από τους υποψηφίους δημάρχους της Ξάνθης και πρωτοκλασάτου παλαιότερου στελέχους των παρατάξεων Φ. Αμοιρίδη, Μ. Στυλίανίδη και Χ. Δημαρχόπουλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΜΑΧΗΤΗ, ο εν λόγο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης, πέρασε το κατώφλι του ψευτομουφτή νομιμοποιώντας στην ουσία τους «παράλληλους θεσμούς» στην Ξάνθη.

Κάτι που το Προξενείο στην Κομοτηνή, προσπαθεί με πολλούς τρόπους να επιβάλλει σε ολόκληρη την Θράκη.

Μέσα σε αυτούς τους τρόπους επιβολής της πολιτικής της Άγκυρας στην Θράκη, είναι η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου, Περιφερειάρχη και του Κόμματος (όλων τον κομμάτων που κυβέρνησαν την χώρα), ακραίων μουσουλμανικών στοιχείων, που ελέγχονται άμεσα από τους εκπροσώπους του Προξενείου προκειμένου να περνούν ή να κλείνουν τα μάτια στις επεκτατικές ορέξεις της Άγκυρας στην Θράκη.

Εκπρόσωπος του προξενείου και κατ επέκταση της Άγκυρας στην Ξάνθη, είναι ο ψεφτομουτής.

Σε ότι αφορά τις δημοτικές εκλογές στην Ξάνθη, αυτός, μετά από έγκριση του Προξενείου,  ορίζει τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που θα συμπεριλάβει ο υποψήφιος δήμαρχος στο ψηφοδέλτιο του και που φυσικά θα «προικοδοτηθεί» από μερίδα ψήφων της μειονότητας που ελέγχετε, για λογαριασμό του Προξενείου, από τον ψευτομουφτή. Ο εν λόγω Χριστιανός υποψήφιος δήμαρχος, αν εκλεγεί, στο μέλλον θα είναι ελεγχόμενος από το Προξενείο.  Κανονικό «αλισβερίσι» δηλαδή.

Άρα για να πάρει κάποιος χριστιανός υποψήφιος την «προίκα» σε ψήφους από ένα μεγάλο κομμάτι της μειονότητας, ελεγχόμενο από το Προξενείο και τους ανθρώπους του στην Ξάνθη, πρέπει να πάρει την «ευλογία» από τον ψευτομουφτή που είναι εκπρόσωπος του Προξενείου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ, ο εν λόγο υποψήφιος δήμαρχος  που επισκέφτηκε το «σπίτι», «ψευτομουφτεία» και αν πήρε την «ευλογία» από τον ψευτομουφτή, δεν το γνωρίζουμε και δεν θα σταθούμε σε αυτό.

Δεν θα σταθούμε σε αυτό κάθε αυτό γεγονός. Άλλωστε δεν είναι ο μόνος χριστιανός πολιτικός που ζητάει την ευλογία μίας παράνομης, παράπλευρης δομής, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις ψήφους της μειονότητας και να κερδίσει τις εκλογές.

Μεγάλος αριθμός Ξανθιωτών, Χριστιανών και Μουσουλμάνων πατριωτών,  λένε κατά κόρον ότι η Αθήνα «πούλησε» την Θράκη στην Τουρκία και εννοώντας φυσικά την ανοχή της σε τέτοια πολιτικά παιγνίδια, βλέποντας τον κίνδυνο Κοσοβοποίησης της που είναι ορατός.

Παρόλα αυτά όμως, οι Θρακιώτες πολιτικοί, δεν διστάζουν να ξεπουλήσουν, να ξεγελάσουν ακόμη και την Αθήνα, λέγοντας ότι όλα «βαίνουν καλώς» για να απολαύσουν «ένα κομμάτι εξουσίας».

Τελικά, όπως δείχνουν οι συμπεριφορές ντόπιων «πολιτικών»,  δεν φταίει η Αθήνα για όλα τα δεινά που βρίσκουν την Θράκη και αυτό το έχουμε αναφέρει κατά κόρον στα άρθρα μας.

Φταίνε οι ντόπιες κεφαλές όλων των κομμάτων και πολιτικών βαθμίδων που θέλουν να εκμεταλλευτούν τους μειονοτικούς ψήφους με αυτόν τον παράνομο και  αήθη τρόπο  που στην κυριολεξία καταργεί την ισονομία και ισοπολιτεία στην Θράκη.

Άραγε αν συνεχίσουν έτσι κάποιοι από τους Χριστιανούς υποψηφίους δημάρχους, περιφερειάρχες και βουλευτές, πόσος καιρός νομίζεται ότι έμεινε για να «Κοσοβοποιηθεί» η Θράκη;

Και κάτι που ίσως είναι ακόμη ποιο σημαντικό. Οι ντόπιοι πολιτικοί, οι οποίοι για να απολαύσουν την εξουσία παραβλέπουν τα σχέδια του Προξενείου στην Κομοτηνή για την Θράκη, θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους ότι όταν η Θράκη βαφτεί στο αίμα, οι ίδιοι και οι οικογένειες τους θα είναι πρόσφυγες στην Αθήνα. Και αν δούμε πώς η Αθήνα συμπεριφέρεται στους πρόσφυγες σήμερα, τότε ας προσπαθήσουν να δουν τους εαυτούς τους, όταν αυτοί οι ίδιοι και οι οικογένειες τους μαζί με τους υπόλοιπους Θρακιώτες, θα σέρνονται στα σοκάκια της Αθήνας, πραγματικοί πρόσφυγες στην ίδια τους την Χώρα και κανένας δεν θα τους δίνει σημασία.