Ο Σκουρλέτης δήλωσε ότι φοβάται επεισόδια από “ακροδεξιούς” θύλακες κατά την διάρκεια του εορτασμού της Εθνικής Παλιγγενεσίας και ο Τσίπρας μαζί με την κυρία υπουργού  του Α- προστασίας του Πολίτη, υπουργείου,  επιστράτευσε σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και άλλες μικρότερες πόλεις της Χώρας πάνω από 10.000 αστυνομικούς για να τους προστατεύσει. Μάλιστα το θράσος του Σκουρλέτη είναι τόσο που προσπαθεί να κάνει συνυπεύθυνο και το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης καλώντας το εκ των προτέρων να καταδικάσει τα όποια γεγονότα.

Πόση υποκρισία.

Μία κυβέρνηση όταν αποκαλεί το 70% των πολιτών της φασίστες επειδή διαμαρτυρήθηκαν  για το ξεπούλημα της Μακεδονίας στα συμφέροντα ξένων χωρών, προσπαθεί τώρα να βρει συνενόχους στα άλλα κόμματα.

Άλλωστε ανέμους έσπειρε, θύελλες θα θερίζει. Η αγανάκτηση των Ελλήνων πατριωτών βαφτίστηκε “φασισμός”. Καιρός λοιπόν η φασιστερά να καταλάβει ότι δεν είναι όλοι οι Έλληνες φασίστες και ορθώς φοβάται.

Δεν πειράζει αν οι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρόντες στις παρελάσεις για να μην προκαλέσουν το αίσθημα των Ελλήνων Πατριωτών ειδικά της Βορείου Ελλάδος.

Τόσα χρόνια οι Έλληνες πολίτες εξεδήλωσαν τα πατριωτικά τους αισθήματα στις Εθνικές Επετείους χωρίς την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ που έβαζε τους μαθητές, ωθούμενους  από κάποιους “προοδευτικούς” καθηγητές,  “τσανάκια” του να κόβουν την παρέλαση στην μέση.

Να θυμίσουμε επίσης ότι εδώ στην Ξάνθη που σήμερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διεκδικούν τον δήμο και άλλα έγιναν υπουργοί, στις Εθνικές Επετείους, στέκονταν απέναντι από την εξέδρα των επισήμων διαμαρτυρόμενοι, άραγε γιατί (;) ενώ σήμερα όπως μαθαίνουμε την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει στην Εθνική Γιορτή την Δευτέρα, ο  Ξανθιώτης Υπουργός όπου θα σταθεί  στην εξέδρα των επισήμων μαζί με τους άλλους επίσημους.

Αν αυτό δεν είναι υποκρισία τότε τι είναι;

Δυστυχώς για αυτούς, οι Έλληνες θυμούνται όλα τους τα αίσχη πριν και μετά την διακυβέρνηση του τόπου από τους επαναστάτες του γλυκού νερού και του ατομικού συμφέροντος.