ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ…Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, τη ψυχή κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια εξουσία. (Αντιγόνη του Σοφοκλή).
Για άλλη μία φορά θα είμαι υποψήφια με τους Πολίτες για την Ξάνθη, και τον Γιώργο Χατζηθεοδώρου, αισθάνομαι χρέος την ενασχόληση μου με τα κοινά να την κάνω πράξη καθώς πολλές φορές έγραψα επιστολές δημόσια, ότι η απραξία και η αναποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής ευθύνεται για την εικόνα της πόλης μας. Επιθυμώ να κατοικώ σε μια πόλη με φιλικό πρόσωπο για τα παιδιά (παιδικές χαρές), πεζοδρόμια ελεύθερα από εμπόδια και κρυφές παγίδες για τους ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ. Να χρησιμοποιήσουμε την σύχρονη τεχνογνωσία για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας και να προάγουμε τον πολιτισμό. (συγκοινωνίες, χώρους στάθμευσης, δημοτική αγορά).
Να μπουν στέρεες βάσεις και να ξεκινήσει η κοινωνική δράση, πρόληψης και προαγωγής της υγείας.

Όπως μου έλεγε ο αείμνηστος φίλος μου Μιχάλης Καμπάς, “κ.Ψαθά γράψατε αυτήν την επιστολή ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ (υπάρχει στο διαδίκτυο) πόσο δίκιο έχετε, να φτιάξουμε το κολυμβητήριο όπως γράψατε, έτσι λειτουργούν τα κολυμβητήρια στην Γερμανία….”

Όλα τα παραπάνω θα επιτευχθούν με ανταποδοτικά έργα από τα δημοτικά τέλη και τα έσοδα του δήμου καθώς και από ευρωπαικά προγράμματα.
Καταλήγοντας σκέφτομαι, όσοι εμπλακούν στην διαδικασία των εκλογών να μην ξοδέψουν χρήματα σε αφίσες και άλλα…ας επενδύσουν σε πραγματικά έργα που θα είναι ουσιαστικά και θα ωφελήσουν την κοινωνία στο σύνολο της.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΨΑΘΑ νοσηλεύτρια