Το Κτήμα Βουρβουκέλη μαζί με άλλες 100 περίπου Ελληνικές εταιρείες κρασιού βρίσκεται στην Παγκόσμια έκθεση κρασιού Pro Wein στο Düsseldorf της Γερμανίας.

Όπως ανέφερε υπεύθυνος του οινοποιείου και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη Χ. Τοψίδη Οδυσσέας Βουρβουκέλης, είναι ίσως η μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως με επίκεντρο μόνο το κρασί και σε αυτήν την έκθεση συμμετέχουν σχεδόν όλες οι χώρες του κόσμου. «Έχεις την δυνατότητα να κάνεις επαφές με όλον τον κόσμο και ποιο συγκεκριμένα υπάρχουν θετικά σημεία σύγκλισης για συνεργασία ακόμη και με το Περού. Άλλωστε συνεργαζόμαστε χρόνια τώρα με την αγορά της Αμερικής. Γιατί όχι και με το Περού;».

Μέσα σε αυτό το κλίμα, τα Αβδηρίτικο κρασί του Κτήματος Βουρβουκέλι με την ιδιαίτερη γεύση και υφή, ταξιδεύει σχεδόν σε όλον τον κόσμο.

Όπως διευκρινίζει ο κ. Οδυσσέας Βουρβουκέλης, αυτή η έκθεση κρασιού γίνεται κάθε χρόνο και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλον τον κόσμο.

Η έκθεση ξεκίνησε σήμερα και θα κρατήσει μέχρι και την Τρίτη. Ο ίδιος ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο facebook: Με μεγάλη χαρά και εκπροσωπώντας το μοναδικό οινοποιείο του νόμου μας, ταξιδεύουμε σε μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις παγκοσμίως ProWein, παρουσιάζοντας το Θρακικό αμπελώνα.

Εμείς να ευχηθούμε το κτήμα Βουρβουκέλη,  να εκπροσωπήσει για μία ακόμη φορά  τα Άβδηρα και την Ξάνθη με επιτυχία όπως το κάνει κάθε χρόνο.