Χ. Τοψίδης παρουσίαση νέων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στην Ξάνθη

 

Παρουσία των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων και όλου του πολιτικού κόσμου της Ξάνθης ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης εμφάνισε τα βήματα του με τα οποία θα πορευτεί όταν αναλάβει την διοίκηση της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεχόμενος παράλληλα ερωτήσεις από πολίτες της Ξάνθης κάτι που έγινε για πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά της περιοχής το πρωί της Κυριακής σε γνωστό ξενοδοχείο της Ξάνθης.

Η μετάδοση της πολιτικής εκδήλωσης παρουσίασης των νέων υποψηφίων από τον νομό Ξάνθης στο πλευρό του Τοψίδη επειδή ήταν live οι συνεργάτες του υποψηφίου Περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη φρόντισαν να υπάρχει ειδικός επιστήμονας η οποία μετέδιδε τα λεγόμενα στην γλώσσα των κφωλάλων άλλη μια πρωτιά στα πολιτικά πράγματα δείγμα ότι στην καμπάνια εημέρωσης του Τοψίδη περιλαμβάνονται όλοι οι πολίτες της ΑΜΘ με τις δυνατότητες τους και τις αδυναμίες τους.

Στην παρουσίαση μέρους του προγράμματος του βοήθησε και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Νίκος Υποφάντης.

Μιλώντας για την ανάπτυξη της ΑΜΘ ο Χριστόδουλος Τοψίδης ανέφερε ότι ανάπτυξη σημαίνει  Τουρισμός, μεταποίηση εξωστρέφεια σημειώνοντας ότι η ΑΜΘ είναι ένα κομβικό σημείο στο γεωπολιτικό σκηνικό λέγοντας ότι αυτά θα προταχθούν και θα διεκδικηθούν για  το καλό της περιφέρειας.

Ακολούθως αναφέρθηκε στο αρδευτικό της Ξάνθης  και ότι θα το τελειώσει η Περιφέρεια.

Μιλώντας για συγκριτικά πλεονεκτήματα ανέφερε ότι στην Ξάνθη έχουμε τα καπνά και μία σειρά προϊόντα τα οποία μπορούν να παραχθούν με την μείωση τους κόστους παραγωγής.

Κάνοντας αναφορά στον τουρισμό δεσμεύθηκε για ισόρροπο τουρισμό 12 μήνες το χρόνο σε όλη την περιφέρεια.

Μιλώντας για την ανεργία ανέφερε ότι υπάρχει το επιστημονικό προσωπικό, το πανεπιστήμιο και πρέπει να συνδεθεί η αγορά εργασίας με την επιστήμη.

Οι νέοι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι είναι: