Ευτυχώς που είναι οι εκλογές και έτσι ο … πονόψυχος κατά τα άλλα Υπουργός Αραχωβίτης, θα δώσει έκτακτη βοήθεια στους τευτλοπραγωγούς της Ορεστιάδας και γενικότερα του Έβρου μόλις … ετοιμαστεί ο σχετικός φάκελος για την σοδειά του 2018.

Θαρρείς και αυτοί οι άνθρωποι δεν  δούλεψαν και δεν άφησαν τον ιδρώτα στο χωράφι, το κεφάλαιο κίνησης, την αγωνία του καιρού, της διάθεσης του προϊόντος τους  περιμένοντας στην τελική το επίδομα του Αραχωβίτη, όπου στην σχετική ανακοίνωση δεν προβλέπετε αλλά …  όλως εκτάκτως το Υπουργείο θα το κάνει για να τους βοηθήσει.

Βέβαια θα πρέπει να πούμε για το 2019 ούτε λόγος για σπορά, συγκομιδή και πώληση της παραγωγής. Κανένας σχεδιασμός, καμμία πρόβλεψη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αγρότες τευτλοπαραγωγοί του Έβρου τώρα που θα ετοιμαστεί ο φάκελος του κ. Αραχωβίτη και πάρετε μερικά ψίχουλα για τον κόπο σας του 2018, ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ  για το 2019 … και μετά έχει ο … ΣΥΡΙΖΑ. Όλο και από κάποιον θα κόψει για να σας δώσει το 2020 κανένα επίδομα για την παραγωγή του 2019.

Βλέπετε οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες ασχολούνται τώρα με τις εκλογές, που να βρούνε χρόνο για να πιέσουν την κυβέρνηση των σαλντιμπάγκων για να δικαιωθούν όχι μόνο οι τευτλοπαραγωγοί της Περιφέρειας αλλά όλη η αγορά που στενάζει.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ