Άρα επιβεβαιώνονται όλα όσα γράψαμε την περασμένη εβδομάδα που ο πρόεδρος της ΝΔ λόγω κακού  … καιρού δεν επισκέφθηκε την Θράκη.

Οι λόγοι που ανέβαλαν το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη ένας ένας επιβεβαιώνονται και είναι.

Δεν είχε ξεκαθαρίσει το θέμα του του ανεξάρτητου υποψηφίου Περιφερειάρχη Δ. Πέτροβιοτς και όπως δείχνουν τα πράγματα αυτό το θέμα λύθηκε ή πάει προς επίλυση. Δηλαδή μετά την συνάντηση Πέτροβιτς – Μέτιου στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς, προφανώς  δρομολογήθηκε η προσχώρηση – απ ότι δείχνουν τα πράγματα – του Δ. Πέτροβιτς στον Συνδυασμό του Μέτιου, ο οποίος είχε σοβαρό πρόβλημα να ετοιμάσει ψηφοδέλτιο στον Έβρο έχοντας απέναντι του δύο Εβρίτες ανεξάρτητους υποψηφίους για την Περιφέρεια ΑΜΘ.

Έτσι με την μη κάθοδο του Πέτροβιτς αν μη τι άλλο, θα είναι ένας πονοκέφαλος λιγότερος μιας και μαθαίνουμε ότι ο Τοψίδης είναι πονοκέφαλος για τον Μέτιο. Ελπίζουμε ο αρχηγός της ΝΔ να μην ξεκινήσει διαγραφές στην Θράκη.

Μετά από αυτό, αν λάβουμε υπόψι τις πληροφορίες του Σ. Βλαχόπουλου της Φωνής της Ξάνθης ότι δηλαδή ο Κ. Μητσοτάκης θα ανακοινώσει επίσημα την κάθοδο Μέτιου στο … πολιτικό τερέν, είναι εμφανέστατοι οι λόγοι που ο κ. Μητσοτάκης δεν επισκέφτηκε λόγω … καιρού την Θράκη.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτό σημαίνει κάτι αλλά να θυμίσουμε ότι η Ε.Μ.Υ. προβλέπει στην περιοχή μας πολλά μποφόρ. Λέτε να γίνουν πολιτικά μποφόρ;