Δεκατρείς γυναίκες και ομάδες γυναικών με πλούσια προσφορά στην πολιτική, κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική και αθλητική ζωή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης βράβευσε η Περιφέρεια ΑΜΘ σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε την Παρασκευή 8 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Δράμας, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.
Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης, και μία από τις βραβευθείσες, ήταν η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ κ. Ελένη Δημούδη-Τζατζαΐρη ενώ την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος και ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος.
Τις βραβεύσεις έκανε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ κ. Ελένη Δημούδη-Τζατζαΐρη, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ. Κώστας Κινατζίδης, κ. Κώστας Αντωνιάδης και κ. Κυριακή Αλατζά, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Δράμας κ. Χρήστος Λιθηρόπουλος και Ροδόπης κ. Αχμέτ Ιμπράμ, ενώ βραβεία απένειμαν επίσης ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος και ο Αντιδήμαρχος Δράμας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος.