Ο καφές που γίνεται γρήγορα και πίνεται αργά … απολαυστικά

Το cafe exit μετά την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις γεύσεις του καφέ και των σνακς, αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή τον δικό του κωδικό και να τον «κολλήσει» επάνω στο ποτήρι του καφέ.

Πλέον δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο σου για να επικοινωνήσεις και να δώσεις την παραγγελία σου στο άριστο προσωπικό του cafe exit.

Αφού πιεις τον καφέ στο σπίτι σου, στον επαγγελματικό σου χώρο ή ακόμη και στον χώρο του cafe exit, δεν έχεις παρά να σκανάρεις τον κωδικό ή αν το τηλέφωνο σου δίνει την δυνατότητα με την φωτογραφική μηχανή να μνημονεύει τον QR Code, τότε άμεσα μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου μέσω ιντερνέτ.

Απλά και άμεσα μειώνεις τον χρόνο της παραγγελίας σου, κερδίζοντας χρόνο αναμονής στην πραγματοποίηση της.

Όπως μας εξηγεί ο Βαγγέλης Χατζηεφραιμίδης, υπεύθυνος του cafe exit, είναι μία εφαρμογή που υπάρχει και μπορεί ο καθένας άμεσα και εύκολα να κάνει την παραγγελία του. Αναφέρει συγκεκριμένα: «Αυτός είναι ένας συγκεκριμένος κωδικός όπου σκανάρωντας με συγκεκριμένη εφαρμογή ή φωτογραφική από το κινητό, μπαίνεις κατευθείαν στο σάιτ και παραγγέλνεις ηλεκτρονικά.

Η εφαρμογή είναι η QR Code και οδηγεί στο σάϊτ. Τα περισσότερα κινητά με την φωτογραφική, κατευθείαν οδηγούν στο «διάβασμα» αυτού το κωδικού που έχουμε στα ποτήρια του καφέ και οι πελάτες μας μπαίνουν στον ιστότοπο και παραγγέλνουν ηλεκτρονικά τον καφέ τους ή όποιο άλλο προϊόν από τον κατάλογό μας. Το σκεπτικό μας είναι οι πελάτες μας που θέλουν να απολαύσουν τις απίθανες γεύσεις του καφέ, να παραγγέλνουν άμεσα αυτό που θέλουν εκείνη την στιγμή χωρίς να ψάχνουν αριθμούς τηλεφώνου. Εμείς στον προβλεπόμενο χρόνο, είμαστε στον χώρο τους».