Με εντολή Δημάρχου η αστυνομία της Ξάνθης «μάζεψε» τους μικροπωλητές.

Μάλλον δεν χρειάζεται τις ψήφους του Δροσερού

 

Η αστυνομία «μάζεψε» τους «εγκληματίες» μικροπωλητές από το Δροσερό που περιμένουν αυτές τις μέρες να βγάλουν ένα μεροκάματο.

Είναι λυπηρό αυτό το τριήμερο που φτωχοί άνθρωποι – οι μικροπωλητές – που μετά βίας βγάζουν ένα μεροκάματο, ο ίδιος ο δήμαρχος της πόλης με παρέμβαση του να τους το στερεί.

Γιατί;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες με παρέμβαση δημάρχου η αστυνομία της Ξάνθης οδήγησε στο αυτόφωρο δεκάδες μικροπωλητές οι οποίοι δεν βρισκόταν στην κεντρική πλατεία αλλά στους γύρω δρόμους. Η αστυνομία μετά την παρέμβαση δημάρχου έκανε απλά την δουλειά της τραβολογώντας φτωχούς ανθρώπους του μεροκάματο στο τμήμα.

Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε αν οι μικροπωλητές της Ξάνθης  που πουλάνε παιδικά παιγνίδια ή μπαλόνια στην πλατεία και στους  δρόμους, είναι οι υπεύθυνοι της οικονομικής καταστροφής της Χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι μικροπωλητές είναι από την περιοχή του Δροσερού όπου προφανώς ο δήμαρχος δεν περιμένει ψήφους γιατί συνήθως οι συντοπίτες μας από το Δροσερό «ανεβάζουν» δημάρχους με την ψήφο τους λόγου του μεγάλου αριθμού των ψηφοφόρων.

Δεν περιμένει ψήφους από το Δροσερό ο δήμαρχος Ξάνθης;