Σάκης Μουχταρίδης: Για το … χατίρι της κόρης μου

 

Ο φωτογραφικός φακός της XanthiTimes.gr, συνέλαβε τον γνωστό Ξανθιώτη βαφέα αυτοκινήτων και μότο, Σάκη Μουχταρίδη συν γυναιξί και τέκνου στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του ζωγράφου και δημοτικού συμβούλου Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη.

Ρωτήσαμε τον Θανάση Μουχταρίδη τι δουλειά έχει ένας μπογιατζής αυτοκινήτων σε μία έκθεση ζωγραφικής και η απάντηση ήρθε άμεσα από την κόρη του Χαρά, κοντά 10 ετών η οποία είναι εκκολαπτόμενη ζωγράφος: «Ήρθαμε στην έκθεση του κ. Χατζηευφραιμίδη για να δώσω και εγώ έναν πίνακα μου να βοηθηθεί κάποιος σύλλογος που βοηθάει τους Ξανθιώτες».

Μία αποστομωτική απάντηση στην ερώτηση, γιατί η οικογένεια Μουχταρίδη βρέθηκε στον χώρο της έκθεσης ζωγραφικής, που μας έβαλε σε σκέψεις.

Η κόρη του Θανάση Μουχταρίδη, ήθελε να δωρίσει τα έργα της, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια του Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη, ο οποίος έκανε την έκθεση του για κοινωνικό σκοπό, προκειμένου να ενισχυθούν οι σύλλογοι οι οποίοι προσφέρουν αφιλοκερδώς στην κοινωνία της Ξάνθης.

Ομολογούμε ότι μείναμε άφωνοι για την πρωτοβουλία της μικρής κόρης του Θανάση.

Σαφώς και το εύγε ανήκει στους γονείς που «μπόλιασαν» το παιδί τους με την απαραίτητη αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε τι ειπώθηκε με τον ζωγράφο Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη και τι απέγινε η προσπάθεια της μικρής Χαράς, αλλά, αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αφού η ψυχή ενός παιδιού με την βοήθεια των γονιών είναι ποτισμένη  με αγάπη για των συνάνθρωπο.

Εύγε λοιπόν στην οικογένεια του Σάκη Μουχταρίδη.

Ένα μικρό δείγμα της μικρής Χαράς