Κ. Ελενίδης: Και να θυμάστε. Σε μας, το καθαρό νερό, δεν κοστίζει ακριβά

Ο υπεύθυνος της εταιρείας «ΦΙΛΤΡΑ ΘΡΑΚΗΣ» Ελενίδης Κωνσταντίνος μιλά για την τοποθέτηση και το κόστος καθαρού, φιλτραρισμένου νερού με τα υπερσύγχρονα και ασφαλή φίλτρα νερού της εταιρίας του.

Ποιο συγκεκριμένα ο κ. Ελενίδης αναφέρει: Σήμερα τα «Φίλτρα Θράκης» έχουνε την καλύτερη και καινοτόμα  λύση στους ψύκτες νερού.

Μία επαναστατική και ταυτόχρονα πολύ απλή λύση για επαγγελματίες και όχι μόνο.

Οι δικοί μας ψύκτες δεν έχουν φιάλες.  Συνδέονται στην παροχή του νερού σας με τα κορυφαία φίλτρα ενεργού άνθρακα από την εταιρία μας και δίνουμε την εγγύηση του καλύτερου και οικονομικότερου νερού παντού όπου και να βρίσκεται.

Τα φίλτρα Θράκης έχουν ολοκληρωμένα συστήματα καθαρισμού νερού για ξενοδοχεία, τράπεζες, φούρνος και κέντρα εστίασης.

Το κόστος του καθαρού νερού σε κάθε περίπτωση δεν ξεπερνά το 0,010 ευρώ δηλαδή 1 λεπτό του ευρώ το λίτρο.

Έχοντας ταυτόχρονα το πιο καθαρό και εγγυημένο νερό.

Χωρίς να έχετε υποχρέωση της αγοράς του εμφιαλωμένου νερού σε πλαστικές φιάλες που θέλουνε χώρο αποθήκευσης, θέλουν συχνά αλλαγή και Κυρίως το νερό στις φιάλες είναι πολύ ακριβότερο από το δικό μας από 0,25 έως 0.50 ευρώ το λίτρο.

Οι ψύκτες νερού που έχουμε, είναι υπερσύγχρονοι και έχουνε δυνατότητα παροχής κρύου και ζεστού νερού με το πάτημα ενός κουμπιού. Τρία (3) λίτρα κρύου νερού και 1,5 λίτρο ζεστού.

Εκτός την αγορά του ψύκτη, οι πελάτες μας μπορούν και να ενοικιάσουν τους ψύκτες μας σε πολύ καλή και συμφέρουσα τιμή. Στην ενοικίαση του ψύκτη η εταιρεία μας αναλαμβάνει και τις αλλαγές του φίλτρου του ψύκτη κάθε έξι μήνες χωρίς κόστος για τον πελάτη.

Ελάτε σε εμάς να αγοράσετε η να νοικιάσετε έναν ψύκτη και μειώσετε κατά πολύ το κόστος του καθαρού νερού.

Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΑ!!!