“Μαζί στο φως”. Οι Ξανθιώτες δημιουργούν και ανεβάζουν συνεχώς τον πήχη. Ο Γιώργος Λαζαρίδης συνέθεσε, ο Αλέξανδρος Στυλιανίδης έγραψε τους στίχους.

Οι Ξανθιώτες συνεχίζουν να μας εκπλήττουν θετικά, να δημιουργούν και να ανεβάζουν τον πήχη του πολιτισμού ψηλά….

Ο Γιώργος Λαζαρίδης είχε την ιδέα και τη μουσική…. δεν άργησε να έρθει,  μετά από σύνθεση δημιουργικής διάθεσης ταλαντούχων ανθρώπων, που ταυτόχρονα έχουν εφόδια παιδείας και εκπαίδευσης σε ανώτατο επίπεδο, διαμορφώνοντας την αισθητική τους, το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Μουσική, στίχοι, ερμηνεία, σκηνοθεσία, κίνηση, σε ένα σύνολο υψηλού επιπέδου….

Δείτε και απολαύστε τους Ξανθιώτες Δημιουργούς:

Ο Γιώργος Λαζαρίδης,  σημείωσε:

 

Πριν από τρία χρόνια σχεδόν μου δημιουργήθηκε η ιδέα να συνθέσω ένα κομμάτι για πιάνο & φωνή σε πρωτότυπη ποίηση.

Για διάφορους λόγους τότε δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί η ιδέα μου και έτσι πάγωσα όλη τη διαδικασία.

Φέτος λοιπόν τον Ιανουάριο αφού πέρασαν οι γιορτές αποφάσισα να πραγματοποιήσω την επιθυμία μου.

Ένα βράδυ συνάντησα και γνώρισα τυχαία τον Αλέξανδρο Στυλιανίδη   του ανέφερα τι ήθελα να κάνω και συμφώνησε να γράψει ένα ποίημα πάνω στο κομμάτι μου, αμέσως ανέθεσα στον Billy Maladenisi να αναλάβει την επεξεργασία του ήχου και στον Dimitris Kravvaritis να επιμεληθεί το Βίντεο. 

Επικοινώνησα με την Anna Kotsailidou για να παίξει στο έργο μου πιάνο και με την Eirhnh Xristodoulou υπήρχε ήδη η επιθυμία μιας συνεργασίας απλά ήταν άγνωστο το πότε μέχρι σήμερα.

Μέσα λοιπόν σε ένα μήνα καταφέραμε και υλοποιήσαμε το μουσικό έργο μαζί με το video clip.

 

Vocal Performance by Eirini Zoi Xristodoulou Piano by Anna Kotsailidou Lyrics by Alexandros H. Stylianidis Composition by George Lazaridis Direction/Editing by Dimitris Kravvaritis Recording/Mixing/Mastering by Billy Maladenis Η ηχογράφηση και το βίντεο έγιναν στο “Πολυχώρος Τέχνης & Σκέψεις Οικία Μάνου Χατζιδάκι”

Σύνταξη: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Αρναούτογλου