Π. Λύρατζης: «Όταν τελειώσουν οι ΘΛΕ»

Στο πόδι από νωρίς το πρωί μέχρι αργά τι βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης και αυτό γιατί δεν του βγαίνει ο χρόνος.

Κανονικά ο ίδιος θα έπρεπε να ήταν επί «ποδός πολέμου» λόγω της υποψηφιότητας του ως δήμαρχος 24 ώρες το 24ωρο, όπως δηλαδή κάνουν οι άλλοι συνυποψήφιοι του κυνηγώντας υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο του.

Αντί αυτού τον βλέπουμε να αναλίσκει πολύ χρόνο για τις ΘΛΕ και ότι του απομένει από το υπόλοιπο 24ωρο το μοιράζει στις συναντήσεις του με πρόσωπα που θα στηρίξουν την προσπάθεια του. Η αλήθεια είναι, τουλάχιστον έτσι πληροφορούμεθα, κινείται στοχευόμενα και αθόρυβα στο σκέλος της κατάρτισης του συνδυασμού.

Επιβεβαιώσαμε την πληροφορία ότι σοβαρός επαγγελματίας της Ξάνθης συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του και ήρθε κεραυνός εν αιθρία γιατί εξ όσον γνωρίζαμε, δεν επρόκειτο ο εν λόγο επαγγελματίας να μπει σε αυτήν την διαδικασία.

Ο ίδιος σε δήλωση του ανέφερε ότι έδωσε τον λόγο του στον Ξανθιώτικο λαό και τον τηρεί κατά γράμμα. «Πρώτα είμαι πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, επαναλαμβάνει, αυτή η περίοδος είναι περίοδος των ΘΛΕ και έχω την ευθύνη απέναντι στους Ξανθιώτες. Μετά έχουμε καιρό και για τα άλλα».

Αυτό σημαίνει ότι ο απαραίτητος χρόνος για τον συντονισμό και την διεκπεραίωση των υποχρεώσεων του στο Κέντρο Πολιτισμού του τρώνε πολύ από τον ζωτικό του χρόνο όπου και θα μπορούσε να τον αξιοποιήσει για να κάνει της επαφές του λόγω της υποψηφιότητας του. Παρόλα αυτά ο Π. Λύρατζης, ο οποίος έμαθε από μικρό παιδί να κρατά τον λόγο που δίνει, έβαλε σε προτεραιότητα τις ΘΛΕ από το δικό του πολιτικό μέλλον.

Αν αυτό δεν σημαίνει αγάπη για την πόλη τότε τι σημαίνει;