Κυκλοφορεί το τεύχος Φεβρουαρίου του Αγορά … ΖΩ …Ξάνθη

 

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η προσπάθεια των συντελεστών του περιοδικού προβολής των επαγγελματιών της Ξάνθης Αγορά … ΖΩ … Ξάνθη, σε μία προσπάθεια να μετατραπεί σε έναν οδηγό των επιχειρήσεων του νομού.

Το περιοδικό Αγορά … ΖΩ … Ξάνθη, με την προβολή των επιχειρήσεων και των ίδιων των επαγγελματιών με συνεντεύξεις και αφιερώματα, προβάλλει τους επαγγελματίες της πόλης αλλά και τις θέσεις τους.

Η διετής μας περίπου πορεία, επιβεβαιώνει τον αρχικό μας στόχο και ευχαριστεί ιδιαίτερα τους επαγγελματίες της Ξάνθης για την στήριξη τους.

Σαφώς και απαντά πολλές φορές στο ερώτημα πώς οι τοπικοί άρχοντες μπορούν να βοηθήσουν το επιχειρείν και τους ίδιους τους επιχειρηματίες. Πολλές φορές ακούγεται συχνά πυκνά η εκφρασμένη απογοήτευση τους. «Τι μπορούν να κάνουν οι ντόπιοι πολιτικοί; Σιγά να μην μπορούν να βοηθήσουν το επιχειρείν και τους επαγγελματίες».

Εκτιμούμε ότι είναι λανθασμένη η θέση τους.

Θα αναφέρουμε ένα απλό παράδειγμα. Η πεζοδρόμηση ενός συγκεκριμένου δρόμου στην πόλη, ήταν μία απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής και ήταν καθαρά μία πολιτική απόφαση. Αυτή την στιγμή, ο συγκεκριμένος πεζόδρομος έχει μία οικονομική ανάταξη αφού οι επιχειρήσεις λειτουργούν λόγω της προσέλευσης του κόσμου.

Άρα βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι το επιχειρείν είναι συνδεδεμένο με τις πολιτικές αποφάσεις των ντόπιων πολιτικών.

Άρα είναι σημαντική η επιλογή ενός προσώπου ο οποίος θα στηρίξει την Αγορά της πόλης και ολόκληρου του δήμου και αυτός είναι ο λόγος που στο περιοδικό Αγορά … ΖΩ … Ξάνθη κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, προβάλλονται οι θέσεις των πολιτικών, αναφορικά με την αγορά και τους επαγγελματίες.

Αρκεί όλοι μαζί να κάνουν την επιλογή του προσώπου που πραγματικά νοιάζεται για τον δήμο, τις επιχειρήσεις και δεν τον ενδιαφέρει απλά η επανεκλογή του.