Το θράσος των διακινητών ξεπερνά κάθε όριο αφού πλέον μεταφέρουν τους παράνομους μετανάστες σε ένα κράτος που λόγω της πολιτικής των χαλαρών συνόρων γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι ούτε θα τιμωρηθούν για την παράνομη είσοδο στην χώρα αλλά ούτε και θα απελαθούν.

Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί, ο οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθησαν χθες (15-2-2019) το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 41 και 32 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι, όπως διαπιστώθηκε, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 41χρονο, μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

Συνελήφθη 39χρονος διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθη χθες (16-2-2019) το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 39χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και το χρηματικό ποσό των 345 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.