Από ότι μαθαίνουμε, οι θεσμοί θέλουν να διαπραγματευτούν με τον Αλε6ης  προσωπικά για τον νόμο Κατσέλη και την προστασία της πρώτης κατοικίας. Το γιατί είναι εύκολα αντιληπτό. Προφανώς οι θεσμοί σκέφτηκαν ότι κοτζάμ Μακεδονία πούλησαν με την μεγάλη διαπραγμάτευση έναντι πινακίου φακής, να μην πουλήσουν και την πρώτη κατοικία «μπιρ παρά»;

Ευτυχώς που κρατάει «μπόσικα» Τέρενς  ο οποίος απ’ ότι ,μαθαίνουμε δηλώνει πίστη στον ΣΥΡΙΖΑ και αφού μετέφερε το Ελληνικό ιδεώδες μέχρι και την Ζιμπάμπουε, τώρα που έγινε ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, θα πιέσει τους θεσμούς, τουλάχιστον να μην κατασχέσουν τις αποθήκες. Να’ χουν κάπου να κοιμούνται  οι Έλληνες.

Ευτυχώς όμως που ο Αλε6ης έχει και εκείνον τον Κρητίκαρο που τον γουστάρουν οι «λούγκρες» που είπε κάτι για fake news για τους 39 νεκρούς από την γρίπη. Σιγά τα αυγά,  εδώ στο Μάτι κάψανε τόσο κόσμο, στα 39 άτομα θα κολλούσαν;

Για να αλλάξουμε θέμα μάθαμε ότι  ευτυχώς που η κυβέρνηση ανέβασε τον κατώτατο μισθό και ησυχάσαμε όλοι μας.

Το θέμα είναι ποιος μικροεπαγγελματίας πλέον μπορεί να πληρώσει όχι την αύξηση, αλλά τον μισθό των εργαζομένων και έχεις και τον ντόπιο υπουργό, που μέσα στην κοσμοθεωρία του και τον μικρόκοσμό του, λέει ότι η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, χρειάζονται καινούριο μοντέλο σχεδιασμού για να έρθει μέσω της σιδηροδρομικής Εγνατίας και των λιμανιών της η πολυπόθητη ανάπτυξη.

Ευτυχώς που έρχονται οι εκλογές και οι υπουργοί του Αλε6ης θυμούνται ότι πρέπει να αναπτύξουν την Ελλάδα μαζί και την Θράκη.

Πάντως να πούμε και του στραβού το δίκιο έτσι και αρθούν εντελώς τα capital controls, να δούμε ποιος θα αφήσει τα λεφτά του στην Ελλάδα, με πρώτους και καλλίτερους τους υπουργούς του Αλε6ης.

Όχι ότι είχαν πρόβλημα αλλά … να’ χαμε να λέγαμε.

Τώρα βέβαια που ο Πάνος ξεκίνησε να μιλάει,  πρέπει να τα πει όλα. Τον καταλαβαίνουμε ότι νοιώθει σαν την απατημένη σύζυγο, όμως, με την στάση του επέτρεψε στην πρώτη φορά αριστερά, να ξεπουλήσει την Μακεδονία. Είναι καιρός να μιλήσει πριν τις εκλογές μήπως και οι αετονύχηδες της απάτης, εξαπατήσουν και πάλι τους Έλληνες και μείνουν γαντζωμένοι στις καρέκλες  για άλλα 4 χρόνια.

Ο Πάνος, την πρώτη φορά, άφησε να γίνει το κακό με την Μακεδονία γιατί τότε είχε και μία καρέκλα να προστατεύσει. Τώρα όμως, δεν έχει τίποτε να χάσει και με δεδομένου ότι Βουλή δεν ξαναβλέπει ούτε απέξω, καλά θα κάνει να πάρει μαζί του και τον Αλε6ης.

Πάει το μουχαμπέτη τελείωσε. Η Βόρειος Μακεδονία στο Νάτο με την βούλα του Αλε6ης.

Τα υπόλοιπα αύριο