Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε καλεί να υιοθετήσεις κάτι πιο… extreme στον τρόπο ζωής σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθείς στην «άχαρη» θέση να αμύνεσαι απέναντι σε έξωθεν προκλήσεις, προτάσσοντας μάλιστα τον… αντιδραστικό εαυτό σου! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου δίνει τα «κλειδιά» πρόσβασης σε κέντρα ή πρόσωπα εξουσίας, κάτι που φυσικά μπορείς να εκμεταλλευτείς για να υλοποιήσεις πολύ πιο εύκολα τα σχέδιά σου. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε ένα διασκεδαστικό ταξίδι ή να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση.

ΤΑΥΡΟΣ Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και ταξιδιάρη/α ενώ μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση από μακριά αλλά κι ένα όμορφο αξεσουάρ. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη στηρίζει τα οικονομικά σου κι αν σχεδιάζεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση, δεν έχεις παρά να κάνεις το καθοριστικό βήμα, αξιοποιώντας το πλεονέκτημά σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Κριό συμβάλλει στην αποκάλυψη παρασκηνιακών δράσεων, ενώ σε ωθεί σε αλλαγές και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια απότομη στροφή στα εργασιακά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ο Δίας απέναντί σου, σου προσφέρει μερικές ακόμη ευκαιρίες για να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, δέξου λοιπόν τις προτάσεις που σου γίνονται, χωρίς δεύτερη σκέψη αφού τώρα είναι που «γυρίζει»! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου και σου επιτρέπει να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό συμβάλλει στην γνωριμία σου με κάποια πολύ ιδιαίτερα άτομα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να εκπλαγείς αρνητικά από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης ή από ακραίες ενέργειες που γίνονται στα πλαίσια μια συλλογικής δράσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ο Ουρανός στον Κριό σπέρνει «καινά δαιμόνια» στην ζωή σου και είναι προς το συμφέρον σου να γίνεις πιο ανοικτός/η στις αλλαγές ή να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, ξεπερνώντας τους όποιους δισταγμούς σου. Μάλιστα, ο Δίας στον Τοξότη υποστηρίζει τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για δουλειά ή σκοπεύεις να προσλάβεις προσωπικό. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω βελτιώνει ακόμη περισσότερο τις δημόσιες σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας.

ΛΕΩΝ Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας σου, κάνοντας πολύ πιο εύκολα κάποια πράγματα, ίσως μάλιστα να σου προσφερθούν και ευπρόσδεκτες υπηρεσίες. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη προάγει τις δημιουργικές ενασχολήσεις σου, μπορείς ωστόσο να αρκεστείς στα υπέρ μιας ευχάριστης παρέας χωρίς να εγείρεις άλλες απαιτήσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Κριό δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις στις μετακινήσεις σου, όσον αφορά όμως στις πνευματικές αναζητήσεις σου, είναι εκείνος που θα σε ωθήσει «να κάνεις την διαφορά» με τις επιλογές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω διανθίζει την καθημερινότητά σου με περισσότερες ευχάριστες ή χαρούμενες στιγμές και σε φέρνει κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως μάλιστα να χαρείς από την εξέλιξη στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη διευκολύνει την εξέλιξη θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι αν σκέφτεσαι να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες, είσαι στο σωστό timing. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να μην ποντάρεις στα «σίγουρα» στον οικονομικό τομέα, αφού τα πολλά κέρδη κρύβονται στο ρίσκο και τις εκπλήξεις!   ΖΥΓΟΣ Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει ανατροπές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, μπορείς ωστόσο να δρομολογήσεις εσύ πρώτος/η κάποιες αλλαγές «σπάζοντας» την ρουτίνα κι αιφνιδιάζοντας ευχάριστα ή… δυσάρεστα εκείνους/ες που σε θεωρούν ως δεδομένο. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός άνετου και πιο χαρούμενου οικογενειακού περιβάλλοντος, δεν αποκλείεται ωστόσο να μεταβείς προσωρινά σε έναν άλλο χώρο που θα σου προσφέρει όλα αυτά. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να «ξεσκάσεις» με ένα ταξιδάκι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε καλεί να «κυκλοφορήσεις» σε διάφορα στέκια ή να αλλάξεις παραστάσεις ταξιδεύοντας κι είναι σίγουρο πως θα βρεις πολλά κι ενδιαφέροντα, που θα σε κάνουν να νοιώσεις όμορφα. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου και πέρα από την κάλυψη των αναγκών σου μπορεί να σου προσφέρει κι ένα «έξτρα μπόνους». Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική στα εργασιακά σου ή να αλλάξεις εκούσια πόστο και κατευθύνσεις, «προλαβαίνοντας» ίσως μια ενοχλητική ανατροπή σε βάρος σου!   ΤΟΞΟΤΗΣ Ο Δίας στο ζώδιο σου συμβάλλει με κάθε μέσον στην πρόοδο και την ανάδειξη των προσόντων σου και επαφίεται σε σένα να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου δίνονται, χωρίς βέβαια να «ξανοιχτείς» πολύ πέραν των ορίων σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου αφήνει μια αίσθηση υλικής και συναισθηματικής πληρότητας, επιτρέποντάς σου να… ξοδέψεις κάτι παραπάνω! Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στην προσωπική σου ζωή, μπορεί όμως να διαταράξει εντελώς ξαφνικά τις σχέσεις σου με κάποιον/α, που συμπεριφέρεται «ακατανόητα»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να αλλάξεις τακτική σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, αφού αν δεν το πράξεις ενδέχεται να βιώσεις μια αρνητική έκπληξη ή ανατροπή, προερχόμενη από άλλους. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου πολλαπλασιάζει τις χαρούμενες στιγμές σου και σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς πολλά, είναι μάλιστα πιθανό να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη σε βοηθά να διασαφηνίσεις καταστάσεις μέσω τρίτων, ίσως μάλιστα σου αποκαλυφθεί ένα σημαντικό μυστικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθά να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς στο δικό σου «μυστικό μέρος», ώστε να ισορροπήσεις και να «γιατρευτείς» από ότι σε βασανίζει. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη σε φέρνει κοντά σε άτομα ή φορείς που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στα σχέδιά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποδεχθείς την βοήθεια τους. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό τονίζει την ικανότητά σου να τα βρίσκεις με «ιδιάζουσες περιπτώσεις», και κατ’ επέκταση το να ανοίγεις «πόρτες», δυσπρόσιτες για τους πολλούς. Μπορεί ακόμη να γίνει μια απρόσμενη συνάντηση.

ΙΧΘΥΕΣ Ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς στόχους σου, οπότε άρπαξε τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται και βέβαια μην διστάσεις να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω εμπλουτίζει τις παρέες και τις φιλίες σου με νέα και αγαπητά πρόσωπα, που κι αυτά έχουν την προδιάθεση να σε εξυπηρετήσουν. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό φέρνει μια απροσδόκητη αύξηση του εισοδήματος σου ή ένα ανέλπιστο δώρο, ενώ αν «κυνηγάς» το χρήμα, οφείλεις να ρισκάρεις ή να ποντάρεις στην έκπληξη.

Γιάννης Ριζόπουλος