Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθη χθες (6-2-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Μάκρη Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.   

Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Συνόρων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φερών πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 26χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους παραπάνω αστυνομικούς με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος.

Το όχημα κατευθύνθηκε στον οικισμό της Μάκρης όπου ακινητοποιήθηκε και ο διακινητής μαζί με τους διακινούμενους επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς.

Όπως διαπιστώθηκε ο 26χρονος διακινητής μετέφερε με το παραπάνω όχημα, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

  Σύλληψη 53χρονου αλλοδαπού διωκόμενου με Αγγελίες Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol

  Συνελήφθη χθες (6-2-2019) το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 53χρονος αλλοδαπός, ο οποίος  διώκεται με δύο Αγγελίες Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol, για απάτες.

Συγκεκριμένα, ο 53χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας, όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχουν εκδοθεί οι παραπάνω Αγγελίες Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Συνελήφθη 56χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για εξαγωγή ναρκωτικών

 Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 6/7-2-2019, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 56χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εξαγωγή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο δράστης μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα και κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του:

  • 1 κυτίο, που περιείχε ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό, βάρους 127,3 γραμμαρίων
  • 1 συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους 3 γραμμαρίων

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.