Σε μία ζοφερή περίοδο για την Θρησκεία και την Χώρα μας,  ειδικότερα δε στην Θράκη, η ΕΑΑΣ Ξάνθης, συνεχίζει αγόγγυστα το Θεάρεστο και πατριωτικό της έργο και μακάρι να βρει ακόμη περισσότερους μιμητές. Να συγχαρούμε λοιπόν την Ένωση που στηρίζει την Θράκη από όποιο μετερίζι της λάχει. Εύγε

9 ΦΕΒ Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν.Αγ.Γεωργίου στο χωριό ΓΛΑΥΚΗ

  1. Το Σάββατο 9 Φεβ. 2019, στο πλαίσιο του Προγράμματος ‘’Εκκλησιασμοί στα Πομακοχώρια της Ξάνθης 2019’’, θα τελεστεί από 07:30 έως 10:15, η Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου χ. ΓΛΑΥΚΗΣ, μέσα στο Στρατόπεδο ‘’Υπτγου Δημητρίου ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ’’.

 

2        Όσοι και όσες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία και ταυτόχρονα να συμπαρασταθούν σε αυτούς που ‘’ Φυλάνε Θερμοπύλες‘’ στην περιοχή μας, παρακαλούνται να προσέλθουν .

  1. Επιπρόσθετα σας πληροφορούμε, ότι μισθώθηκε ένα (1) λεωφορείο, για τη δωρεά μεταφορά όσων επιθυμούν. Θέση – ώρα αναχώρησης λεωφορείου:
  • Έμπροσθεν ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ αγοράς ( 40 Εκκλησιών )

 

  • 08:15 : ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ (καμία αναμονή)
  1. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, μέχρι 8 ΦΕΒ(13:00, στους παρακάτω:

 

  • Παράρτημα ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, στα τηλέφωνα : 6978397793 και 6974194751, για τα μέλη και ‘’ φίλους’’ του Παραρτήματος.

 

  • ‘’Ανάδοχοι’’ Σύλλογοι : στα τηλέφωνα των Συλλόγων τους.

 

  1. Συνεχής Πληροφόρηση : από την ιστοσελίδα :www.eaasxanthis.gr.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους Δελτίο Ταυτότητος ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο αναγνώρισης τους. (δίπλωμα οδήγησης, κλπ).