Είναι έντονη πολλές οι φορές η αίσθηση στους Θρακιώτες ότι η Αθήνα τους έχει γραμμένους στα παλιότερα των υποδημάτων της όμως, αυτή την φορά με μία κυβέρνηση διεθνιστών, με μία κυβέρνηση που δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα και την έννοια πατρίδα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας, σειρά έχει η Θράκη και όλοι λένε εν είδη αστεϊσμού ότι μετά την επιστροφή του Τσίπρα από την Άγκυρα, ας μετρήσουμε τα νησιά μας μήπως λείπει κανένα. Αυτό υπό τύπου αστεϊσμού που όμως κρύβει μία πικρή αλήθεια. Αυτό διότι παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της Αστυνομίας, οι αφήξει των παράνομων μεταναστών πληθύνονται με βέβαιο το αποτέλεσμα της αλλοίωσης του πληθυσμού και στο τέλος της Κοσσοβοποίηση της.

Άρα αν δεν προλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα προλάβουν οι παράνομοι μετανάστες που μπαίνουν καθημερινά κατά εκατοντάδες λαθραία στην Θράκη.  

Και όπως είναι φυσικό η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη 3 διακινητών είναι σταγόνα στον ωκεανό. Ποιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

ηλικίας 24, 21 και 19 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά είκοσι (20) μη νόμιμους μετανάστες.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ